Hirdetés
- Projektor topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tusyxy
újonc
válasz
cidalain
üzenetére
A 2 tablet 3-4 éve van meg, az enyémre telepítettem 2 játékot amiből az egyiket törölnöm kellett helyhiány miatt. Most kevesebb mint 1Gb szabad hely van, szóval várom mikor törölhetem a másik játékot is. Ami nem program (képek, könyvek, stb.) azt kiraktam sd-kártyára, de így is várható, hogy hamarosan el fog fogyni a hely.
A másik tableten (szerintem) túl sok chat ablak meg egyéb alkalmazás van nyitva, talán ezért veszti el gyakran a wifi jelet (talán másért, nem tudom). Mindkét gép tokban van, szóval elvileg nem a kezünk árnyékolja le. Az online filmnézés már dadogós de még nézhető.
2/16 Gb a memória / háttértár mérete, ezt már kevésnek érzem.
Néztem a tablet árakat, 100e, 200e és 240e körül látom a kategóriánkénti árakat. Vagy felárral de részletfizetésre a mobil szolgáltatóknál (Samsung termékeket néztem, mert
ezt ismerem, de nem ragaszkodom hozzá). Legalább 3-4 évig használni szeretném, szóval ha most nincs rá elég pénzem akkor inkább gyűjtök még hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX