-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.lacika
tag
válasz
cidalain #80746 üzenetére
Hali
Köszi a tippet, végül ez lett a 2.3. kupon jó.
Revolutos kártyával (mastercard) akartam fizetni, revolut appban is leokéztam, le is vonta, de banggod elutasította, miért lehet?
"We are sorry to inform you that your transaction could not be processed due to Refused. Please try to use a different card or contact your card issuer for more details."
-
tthom
senior tag
válasz
cidalain #80746 üzenetére
Attól függ mire. Mert ha játszani akar a gyerek, akkor a 2560x1600-as felbontás inkább hátrány a fullHDhoz képest, mert darabosabb lehet a játék.
Én pl. megkérdeztem a gyerekeket és azt választották, hogy 8"-en inkább legyen 1280x800-as, ugyanazzal a SOCal, mintsem fullHD, mert most is olyan van nekik és játékokban nem a pixeleket vadásszák úgyse. Ott ugye nem szöveget olvas az ember, nem kell a pengeélesség. Cserébe fele-harmadannyi képpontot kell megmozgatni, tehát folyamatosabb a játék.
Szóval ha megérkezik a 2db Teclast p80x, majd beszámolok, ha érdekel valakit.. Aztán lehet megszívjuk az olcsó tabbal.
Szerk: ha meg leakciózzák nagyon az új Fire HD10-et, lehet arra csere, ezeket meg bontatlanul eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest