- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiwer
csendes tag
válasz
Gutenberger #7709 üzenetére
Ez nálunk kapható? Elég jónak tűnik! Jól vettem ki, hogy ez egy színes e-tintás ebook reader tele oktatást segítő szolgáltatásokkal? (főleg USA)
-
Tim82
félisten
válasz
Gutenberger #7684 üzenetére
Én pont az ellenkező eset vagyok. Amikor megvettem a Galaxy Tab P1000-et, lelkesen rátettem az e-book-jaim nagy részét, majd két-három hónap után úgy találtam, hogy nagyon fárasztja a szememet a Tab-on való olvasás levett fényerővel is.
Úgyhogy most fontolgatok egy e-inkes dedikált e-book readert. Ár-érték arányban persze a Kindle a legjobb, de az nem ismeri az epub-ot (az e-book-jaim túlnyomórészt ebben a formátumban vannak) és nincs igazából szükségem az extra funkciókra és szolgáltatáskínálatra (wifi, 3G, online könyváruház). Netezésre és képregényolvasásra még mindig ott a Tab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest