- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
bippeti #73604 üzenetére
Miért kellene internet? Bármilyen hálózati kapcsolat elég ha megadod a Kodi server címet. Szerintem ha a tabon nyit egy acces poitnot vagy felrak valami wifi hálózat kezelot akkor mehet.
Sőt léteznek mobil acces poitnot eszközök amire wifivel lehet csatlakozni.Tonermagus: az új Kore automatikusan megkeresi a hálón a Kodit.
-
tonermagus
aktív tag
válasz
bippeti #73604 üzenetére
Köszi a tippeket!
Ezt a gumis felfogatásos dolgot inkább kihagyom, elég kókány
Valamelyik teleszkóposat fogom megvenni, csak még nem döntöttem, hogy melyiket. Hátul középen sosem ül senki, így senkit nem vág pofán ha véletlenül csattanunk.
A kodi-t már sikerült összevarázsolni, a "távirányítós" telefonon bekapcsoltam a mobilnetet, csináltam egy hotspotot. egy másik telefonra a Kodi Centert telepítettem. Ezen a mobilon nincs mobilnet, csak a wifit kapcsoltam be, amivel meg rácsatlakoztam a "távirányítós" telefonra.
Ip-címet megnéztem, az alapján rácsatlakoztam a távirányító programmal... Eddig tökéletesen működik. Már csak valami filmet kéne rányomni, hogy ki tudjam próbálni.Kérdés, hogy a Centeres gép mindig azt az IP-t kapja-e a Hotspotos telóltol .... Ha nem, akkor minden indulás előtt újra kell konfolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest