- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HyoRemix #72026 üzenetére
Alapvetően az eddigi tapasztalataimra hagyatkozva vettem meg ott a tabletet, mert szerintem:
- Ezek a cuccok vagy-vagy alapon mennek. Vagy jó az első napon is, vagy rossz. Olyan nemigazán van, hogy mondjuk 1 évesen lesz baja, pedig új korában tökéletes volt.
- Feltételezem, hogy a 2 év gyári gari eleve úgy van megadva, hogy azalatt nem nagyon lesz baj. Majd két év 1 naposan. Nyilván ezeket a tableteket is pont ugyanazon a gépsoron gyártják, mint azokat, amiket hivatalosan is megvehetek, ezért - az előzőek tükrében - úgy gondolom, ha az első nap nincs vele baj, két évig sem lesz.
- Végül: 15 ezerrel olcsóbb volt, ami nem kis pénz. ÁFA-s számlát kaptam róla, tehát valamilyen garanciának KELL lennie rajta. Ha bolti, hát bolti.
Alapvetően nem szeretem a szürke boltokat én sem, de ha jól belegondolok, azért a márkaboltoknál, nagyobb elektronikai boltoknál is bele lehet futni anyázásba. Például az edigital egykor egy A632N PDA-val nagyon lecumiztatott, pedig az első naptól fogva sz@r volt, de a csere elől kihátráltak. Cserébe rommá karcolták 3 hónap alatt, mire PDA lett belőle egyáltalán.
-
fireman123
őstag
válasz
HyoRemix #72026 üzenetére
amennyiben EU-s modell akkor valós lehet az 1 év gyári gari, ....legalábbis gondolom úgy működik ez tabletnél is mint a telefonoknál, ....én tavalyelőtt vettem egy nevesincs webshopban két samsung telót (S4Mini és Note3, ....azt előre letisztáztam telefonon, hogy EU-s modell, rajta van a dobozán telónál, ...szerencsére az volt mindkettő valójában is, egyik osztrák, másik litván), majd regisztráltam a samsung weboldalán és az 1 év gyári gari élővé vált, a 2. évet értelemszerűen nem adta hozzá a rendszer, mivel nem magyar samsung által forgalomba hozott volt, ....próbáld meg regisztrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest