Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HyoRemix
üzenetére
Alapvetően az eddigi tapasztalataimra hagyatkozva vettem meg ott a tabletet, mert szerintem:
- Ezek a cuccok vagy-vagy alapon mennek. Vagy jó az első napon is, vagy rossz. Olyan nemigazán van, hogy mondjuk 1 évesen lesz baja, pedig új korában tökéletes volt.
- Feltételezem, hogy a 2 év gyári gari eleve úgy van megadva, hogy azalatt nem nagyon lesz baj. Majd két év 1 naposan. Nyilván ezeket a tableteket is pont ugyanazon a gépsoron gyártják, mint azokat, amiket hivatalosan is megvehetek, ezért - az előzőek tükrében - úgy gondolom, ha az első nap nincs vele baj, két évig sem lesz.
- Végül: 15 ezerrel olcsóbb volt, ami nem kis pénz. ÁFA-s számlát kaptam róla, tehát valamilyen garanciának KELL lennie rajta. Ha bolti, hát bolti.
Alapvetően nem szeretem a szürke boltokat én sem, de ha jól belegondolok, azért a márkaboltoknál, nagyobb elektronikai boltoknál is bele lehet futni anyázásba. Például az edigital egykor egy A632N PDA-val nagyon lecumiztatott, pedig az első naptól fogva sz@r volt, de a csere elől kihátráltak. Cserébe rommá karcolták 3 hónap alatt, mire PDA lett belőle egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX