-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ha jól tudom az 16:10... ez még el is menne, mert valószínűleg úgyis fektetve használnám, akkor meg még szélesebb képet kapok (-> szélesebb doksi, jobb olvashatóság, ám persze alacsonyabb), csak azt mondtam, hogy a 4:3 jobban tetszene. A gond inkább az ára, a 3G nélküli is 140k körül van boltban. 10.1v meg csak vodás, ilyen konstrukciót nem szeretnék. Használtan még egyiket sem láttam (ja de ez utóbbi, 3G nélkül 100...).
Wayteq: igen, ráadásul van USB, kamera, meg szabadabban használható android... a gond csak az, hogy senki sem tudja, mikor jelenik meg, hogy sikerül összerakniuk a gépet, mikorra lesznek tesztek, lassabb lesz-e a kisebb tesónál (én azért látok rá esélyt), és hasonlók. A 75k körüli használt iPad-hez képest azért nem hiszem, hogy olyan sokkal olcsóbb lenne, mondjuk 60-ra saccolom, azért nem beszélhetünk kétszeres árról (igen, cserébe új, de ez nem szempont, csak a gari - használtra meg megint csak jó sokat kéne várni).
Talán marad a 3G-s iPad... legrosszabb esetben eladom.
-
z0d1AK
nagyúr
Ez volt a kérdés, amire válaszoltam:
"Az lenne a kérdésem, hogy 10" méretben volna-e gép, ami felveszi ár/teljesítményben ezzel a versenyt?"
A te kérdéseddel nem is foglalkoztam.Érdekes, az irodában mindenki 16:9-es monitort használ. Sőt, úgy nagy általánosságban már mindenhol. És mégis lehet rajta dolgozni. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest