- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #66548 üzenetére
Ha jól értem, akkor az innen [link] leszedett ROM-okkal van ez a gond, Toshiba pedig erre a típusra nem nyújt Android támogatást. A giro driver, ha minden igaz, innen letölthető: [link].
Ha a hangkártya Realtek 5642, akkor ez talán segíthet [link], bár volt, akinél ez sem működött [link], és az Ubuntu bug report sem annyira biztató az utolsó hozzászólás időpontját tekintve [link], bár ott is körvonalazódik a megoldás. -
cidalain
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #66548 üzenetére
Sejtettem hogy valami ilyesmi miatt kerdezed.
Ez mar nagyon hardcore nekem
Ide android fejleszto, guru, vagy atyauristen kellene neked. Nekem most hirtelen Kelzsoca jut eszembe, akivel talan tudnal konzultalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest