Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gps76

őstag

válasz taip #57431 üzenetére

Igen megvettem. Érdekes,hogy máshol nem akciós...
    Fentebb már írtam miért döntöttem így,ma nem sok időm volt még nyomkodni,de úgy látom tudja azt mint a Z2,elégedett vagyok,remélem az is leszek.
    Összhasonlítva az S 8.4-el,forma-forma a kettő.A Samunak jobb a kamerája,a gumiszerű hátlapja,meg szebb a képe(nem az amoled,hanem a felbontás miatt),ennek meg gördülékenyebb a működése,jobban fut rajta a rendszer,szinte mindent "bedobál",a Samu többet gondolkodik program váltások között. A vízállóság,meg a külön mágneses töltő lehetősége plusz pont,viszont túl könnyű kellene valami tok hozzá,stabilabb fogás miatt.
    Meg a sok kis extra ami a Sony telókban bennne van szerencsére ez is megkapta:dupla kopp ébredés,amíg a kezemben van nem alszik el a kijelző(mozgásérzékelőt használja,nem ilyen szemet figyel meg hasonló idétlenkedés),felismeri,hogy headset,füles,vagy akármi van hozzákötve és programozható melyiknél milyen folyamatokat indítson el. Ami sok tabletnél,meg telefonnál ba..ik normálisan működni ennél az autó fényerőszabályozó(ami állítható is) szépen végzi a dolgát,nem kell piszkálgatni. Ugyanúgy van a sztereó hangszóró az előlapon,mint a Z2-nél, van értesítő LED,meg pl. a Stamina módban semmit se veszek észre mit vesz visszább,de nagyon megdobja az üzemidőt,van rezgőmotor.

Új hozzászólás Aktív témák