- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tjb007 #50837 üzenetére
Ár/érték arány érdekelne most első körben. Aztán dönteném el mennyit ér meg nekem. Az elromlás se törvényszerű, de írtam, hogy rövid visszaolvasás után azért azt láttam, hogy simán vannak modellek, amik gariban töltik a fél életük vagy ránézel és szétesnek. Ha van olyan modell, amivel alig vannak negatív tapasztalatok az jöhet külföldről is. Ha 10-ből 8-an panaszkodnak rá akkor nyilván nem.
A használhatóságot tekintve ugyanez a helyzet: ár/érték arányban. Ha 30k-ért kapok egy lagos levélnehezéket akkor inkább veszek 60k-ért. Vagy ha egy márkás annyival lagmentesebb/megbízhatóbb esetleg drágábban...
De ha pl. egy gyári Samsung rom+kernel is lagos szar és 3 hétig flashelhetem a 20 féle custom cuccot rá, mire használható lesz akkor az megintcsak nem éri meg a plussz pénzt. Lehet, hogy ugyanezt pár custom rommal egy noname is hozni fogja.Nyilván minél olcsóbban lenne jó, mert csak netezésre, szórakozásra lesz, de egy bizonyos szint alatt nem éri meg bármennyire is olcsó legyen valami. Akkor úgyis benyomom inkább a laptopot.
Ahogy régen... Galaxy S-en szenvedés volt bármit megnézni: laptop és 5 perc alatt megkerestem amit akartam. Most az S3-on meg fordítva van: ha elég rá a kijelző méret akkor megnézek bármit mire elindul a laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest