Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz tjb007 #50837 üzenetére

Ár/érték arány érdekelne most első körben. Aztán dönteném el mennyit ér meg nekem. Az elromlás se törvényszerű, de írtam, hogy rövid visszaolvasás után azért azt láttam, hogy simán vannak modellek, amik gariban töltik a fél életük vagy ránézel és szétesnek. Ha van olyan modell, amivel alig vannak negatív tapasztalatok az jöhet külföldről is. Ha 10-ből 8-an panaszkodnak rá akkor nyilván nem.

A használhatóságot tekintve ugyanez a helyzet: ár/érték arányban. Ha 30k-ért kapok egy lagos levélnehezéket akkor inkább veszek 60k-ért. Vagy ha egy márkás annyival lagmentesebb/megbízhatóbb esetleg drágábban...
    De ha pl. egy gyári Samsung rom+kernel is lagos szar és 3 hétig flashelhetem a 20 féle custom cuccot rá, mire használható lesz akkor az megintcsak nem éri meg a plussz pénzt. Lehet, hogy ugyanezt pár custom rommal egy noname is hozni fogja.

Nyilván minél olcsóbban lenne jó, mert csak netezésre, szórakozásra lesz, de egy bizonyos szint alatt nem éri meg bármennyire is olcsó legyen valami. Akkor úgyis benyomom inkább a laptopot.

Ahogy régen... Galaxy S-en szenvedés volt bármit megnézni: laptop és 5 perc alatt megkerestem amit akartam. Most az S3-on meg fordítva van: ha elég rá a kijelző méret akkor megnézek bármit mire elindul a laptop.

Új hozzászólás Aktív témák