Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 3G a mobil internetet jelenti, az akkor hasznos, ha nincs a közelben wifi kapcsolat! A Xoom-nak az előnye valóban az, hogy van belőle 3G-s verzió is, de jó drágán, és ugye kell bele venni egy mobilnet előfizut, ami meg drága, ha mondjuk az okostelefonhoz is van már egy (mint esetemben
).Azért mondtam ezt a másik kettőt, mert a belsejük közel azonos, a Xoom csak annyiból van előrébb, hogy referenciamodellként (remélem jól mondom) elsőként kapja meg az android frissítéseket! A gépelés tableten nem egyszerű, tapasztalatból mondom
Azért vettem Asus-t, mert a dokkolós billentyűzet kimondottan hasznos íráskor! Persze mindenki maga döntse ezt el 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
Azért vettem Asus-t, mert a dokkolós billentyűzet kimondottan hasznos íráskor! Persze mindenki maga döntse ezt el 
Dr.NX