Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
válasz
30z.Samu #47951 üzenetére
Próbálgattam az üzletben egy pár Tabletet. Olyan mint egy nagy okostelefon. Szép kijelzővel, tényleg gyorsabb, simább működés. Nekem még valahogy mindig olyan szokatlan. Andoridos telefonom van de teljesen még azt se szoktam meg. Zavar, hogy sokmindenben le vagyok korlátozva, hiába van superuser jogosultságom. (bár nem is nagyon értek hozzá, hogy túlságosan belenyúljak)
A win8 ...sztem nagyon rossz irányban halad a dolog. XP és win7 amit én személyszerint kedvelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest