-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
1 hónapja még ajánlgattad a nexus 7-el szemben
Nemrég írtam, hogy tényleg baromi gyenge anyaghasználat, bár ez nem azért van mert alcor, hanem mert egy brandelt kínai motyó (chuwi v88), mint a legtöbb nem "nagy márka". De ettől tud olcsó lenni, és amíg van garancia (ugyebár az alcornál 2 év) addig ez a nagy hibaszázalék nem akkora gond. Én meg speciel elsőre kifogtam egy egyelőre (kopkop) hibátlan darabot. Szintén írtam korábban valakinek, hogy meg kell nézni a wayteq 79qci topikot, egyfolytába a wifivel küzdenek meg egyéb hibákkal, tehát az itt folyamatosan ajánlott cucc is egy szériahibásnak mondható darab, és drágább is az alcornál 1 év garanciával....
Meg hát azért na, elég erős dolog csípőből leszarozni az összeset.
-
adeak
csendes tag
Én már láttam egy példányt, ami több mint egy hónapja hibátlanul működik, napi kb. 2 órát. Használat: filmek, net, .pdf magazinok, újságok (nem játszom). A gép szépen össze van rakva, wifi rendben, még nem találtam olyan funkciót, ami ne működne, kijelző szép. akku jó.
Típus: Alcor Zest 933R, 4.2.2-re frissítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest