- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
megyestibor #45603 üzenetére
Tapasztalat:Volt nálam Alcornak nevezett 8"-os,meg Chuwi V88 is,és mivel ugyanaz mindkettő,a hibák is egyformák. Az érintő kettőnél picit felvált a hosszabik oldal szélén és nem is akart visszaragadni,fantomérzékelés attól függ,hogy hol tapizod,wifi csak szétszedés után jött helyre valamennyire(a soha és mindig beállítás ba**ik működni),játékok vagy proci igényesebb programok használatakor a kijelző elszineződik a proci hűtőlemeze fölött,az usb port kajla,alig lehet beledugni a kábelt,soroljam még?
Tudom,hogy ajánlottam a Nexus 7 helyett,de elhamarkodott ajánlás volt...
Az is érdekes,hogy nyers erőben tesztekben jól szerepel,de használat közben még akadósabb,mint pl. az MTK négymagosa,ami papiron gyengébb. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
megyestibor #45603 üzenetére
(#45603) megyestibor: Egy Q813IX tudtommal volt neki ami nagyjából szét esett a kezei között.
(#45602) Kowi84: Én egy modellt találtam itthon, amin érdemes lehet elgondolkodni a Nexus 7 (2013) mellett, az pedig nem más, mint az LG G Pad 8.3. Van amivel kevesebb, mint a Nexus, illetve van amivel több nála, nyilván a választásban az dönthet végül, hogy kinek mire van szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged