- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutshell
csendes tag
válasz
tjb007 #43257 üzenetére
Én is tablet vásárlás előtt állok. A keretem 70E Ft. Itt a fórumon azt látom, hogy a legtöbbször ezt a hármast ajánljátok (ami az én igényeimnek is megfelelne): WayteQ xTAB-100qcr, Alcor Zest Q933R, Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
DE egyben sok helyről olvasom, hogy ezek nem annyira megbízható márkák. Teljesen el vagyok bizonytalanodva! Körülnéztem hát a nevesebb gyártók új és refurbished termékei között, de azok kivétel nélkül 7"-es masinák. A szemem miatt viszont minimum 8"-eset szeretnék.Egy szó, mint száz az a sok betegség, amikkel az előbbi három gyártó gépeit illetik mennyire valósak, orvosolhatóak szoftveresen? Hosszú munka volt összeszednem ennyi pénzt és nem akarom az ablakon kidobni olyan gépre, amivel csak szívok, mert legalább három évre venném. Köszi előre is a válaszokat!
-
Bikkrom
senior tag
válasz
tjb007 #43257 üzenetére
Köszönöm szépen a választ Tjb007. Utána olvastam most ezek alapján amiket javasoltál.
Olvasásra és filmezésre tényleg ez a retina kijelző lesz a nyerő. Ráéreztél az igényeimre.
Mivel a Prestigio pont 70, a másik kettő között vacillálok. Azok 60-ba fájnának és így kijön még egy jó tok és pár fólia.
Szerinted Alcor vagy WayteQ?
Igyekeztem a WayteQ tesztjét úgy olvasni, mintha azt is 4.2.2-vel írták volna és eléggé egálban van a két készülék.
Más vélemény is szívesen fogadok.
Szerk.: Látom míg megírtam pont feltették ugyan ezt a kérdést előttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest