Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Engem anélkül nem fognak meggyőzni, hogy érdemes 50k fölött nézelődnöm. Ha valami beválik én azt használom évekig is, a telóm is már 4 éves múlt, de nekem jó. ha 1.5 év múlva egy 130-150k-s csoda behalna nálam, hát nem tudom mit csinálnék az 1 év garjával
Elvileg az epadban is arm cpu van. De mégis mennyivel erősebb az xpad-é a +200mhz-en kívül? amúgy nagyon érdekes e3zeknek az árazása, ugye megnéztem az egyik kedvenc boltomban hogy mennyi, br 35k. OK. Nem feltétlen olcsó bolt, gondoltam ekörül dobálják mindett. Erre csak 1 boltnál látam olcsóbban, többinél drágább. De még ismertebb boltokban is, pl mobilx meg egy másik helyen 45 illetve 50k. Az ok, hogy vannak árbeli eltérések, na de ekkorabruttósítva is elég sok, %-osan meg pláne. mitől van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby rádiós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab 7 Essential
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest