-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crytek #36526 üzenetére
Nincs nekik
Tegnap megrendeltem ,kifizettem. Ma írták a levelet, hogy sajnos nincs ,csak fehér, ami 181USD, ha szeretném azt, akkor fizessek rá. Visszaírtam, hogy nem szeretnék fehéret, de ha szeretnék, akkor sem fizetnék rá, mivel pofátlanság, hogy ennek ellenére még mindig kint van.
Csak az elmúlt fél évben több, mint egy tucat rendelésem volt a Pandawill-nél, de most elpofátlanodtak. Minideal ilyen esetben sűrű bocsánatkérések közepette felajánlja, hogy elküldi a drágább fehéret, ha nekem megfelel, vagy azonnal visszafizeti a pénzt, nem hogy még fizessek is rá. Az elmúlt másfél hónapban már a második ilyen húzásuk, miközben 2.000USD-t hagytam náluk fél év alatt.
Tavaly még sokkal normálisabbak voltak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest