Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Riasztó topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crytek #36526 üzenetére
Nincs nekik
Tegnap megrendeltem ,kifizettem. Ma írták a levelet, hogy sajnos nincs ,csak fehér, ami 181USD, ha szeretném azt, akkor fizessek rá. Visszaírtam, hogy nem szeretnék fehéret, de ha szeretnék, akkor sem fizetnék rá, mivel pofátlanság, hogy ennek ellenére még mindig kint van.
Csak az elmúlt fél évben több, mint egy tucat rendelésem volt a Pandawill-nél, de most elpofátlanodtak. Minideal ilyen esetben sűrű bocsánatkérések közepette felajánlja, hogy elküldi a drágább fehéret, ha nekem megfelel, vagy azonnal visszafizeti a pénzt, nem hogy még fizessek is rá. Az elmúlt másfél hónapban már a második ilyen húzásuk, miközben 2.000USD-t hagytam náluk fél év alatt.
Tavaly még sokkal normálisabbak voltak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest