Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
tjb007 #36250 üzenetére
bár megjegyzem, lehet kapni mobilinternet zsebrouetereket, amikkel egyszerre több eszközzel is meg lehet osztani a netet
Mindig meglepődöm az ilyen mondatokon, mert azt sugallják, hogy telefon/3G-s tablet esetében nem lehet több eszközzel is megosztani a netet. Bár eddig nekem mindig sikerült úgy 3-4 kliensnek egyszerre osztani.
(Btw, nem kötekedésnek szántam, csak arra akartam rámutatni, hogy - ha jól rémlik, 5 kliensig biztosan - ugyanerre képes tapasztalataim alapján egy Android-os telefon (Samsung Galaxy S), egy 3G-s Android-os tablet (Samsung Galaxy Tab P1000), egy WebOS-os telefon (Palm Pixi Plus -> freeTether alkalmazással, mert ott gyárilag nincsen beépítve az OS-be a hotspot funkció), meg most az iPad Mini LTE is, szóval nincsen olyan limitáció, hogy telefon/tablet hotspot funkcióját használva csak 1 kliens kiszolgálása lehetséges.)
-
zsolt19900
őstag
válasz
tjb007 #36250 üzenetére
vau
ilyen zsebrouterekről még nem is hallottam
hmhm, tudod igazából körvonalazódni látszik.... elviekben belefér a zsebembe -belsőbe- egy ilyen 7collos ketyere, na már most számomra marha hasznos a mobilnet, mivel szeretem, hogy mindig rá vagyok cuppanva, ezért fontos lenne a 3g támogatás, de ha azt mondod, hogy van ilyen megoldás, és esetleg még otthon se felejtem
akkor ez egész jó szóval így a nexusra billen a mérleg
ilyen zseb routerek milyen árban mozognak? van abból is jó/rossz fajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest