-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
zsolt19900 #36252 üzenetére
"ilyen zseb routerek milyen árban mozognak?"
Attól függ, hogy milyen változatot veszel.
Létezik olyan, amibe 3G sticket kell dugni, ez az olcsóbb megoldás, és léteznek olyanok, amibe csak SIM kártyát kell rakni, ez a drágább megoldás."hogy mennyiben befolyásolja ez az üzemidejét a telómnak?"
Nagyban.
(#36254) Tim82
Idézem: "nem mindig osztogatnám meg a mobilomról a mobilnetemet, jó lenne külön egy kártya abba a telefonba is"
Ha most az ő helyben lennék, én is inkább vennék egy külön eszközt a mobilinternet megosztására, mintsem a telefonomat merítsem vele. Ezek a routerek 4-5 órát kibírnak (vagy akár még többet is), ennyivel is többet bír a telefon.
(#36259) Bici
Nem istenítette azt szerintem senki sem, főleg mivel egy eléggé elcseszett konstrukció, nincs meg a balansz.
Amúgy meg igaz, hogy vissza kellett venni az órajelekből, mert gond volt vele, ettől függetlenül nem kell ignorálni, normálisan "összeollózott" rendszer mellett nem lesz vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- VR topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest