- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar-x
tag
válasz
eckmester #34297 üzenetére
Sziasztok! A samsung galaxy tab 2 10.1-nek milyen a kijelzője? Jó minőségű? a Wayteq 70dci ips kijelzője szebb mint a samué?Azért hoztam fel a 70dci-t mert gondolom ugyan olyan panel lesz a 10.1-es az xtab 100dci-ben. Érdemesebb lenne megvárnom a wayteq xtab 100dci 3g-t? vagy inkább a ("brand"-elt) samsungot vegyem?
-
DrDante666
tag
válasz
eckmester #34297 üzenetére
Na most engem is megfogtál, ugyanis a Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5110)-et néztem ki, de ahogy látom hasonló árban ezen lenne microUSB port, a panel IPS, bár nálam nem szempont, de erőforrásban is jobban ott van, viszont az akkuja gyengébb.
Szerk.: Azt hiszem, mégiscsak marad a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest