- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Szerintem az emberek akik mobilneteznek a telefonnal, vagy diákok, akiknek ez "preztízs" vagy céges előfizetésük van, és a pénz nem számít.
Nekem cégem van, (csak kicsike, 8 előfizetésés) és minden 2 évben, a hűség frissítéskor, rám akarnak sózni, mindenféle "menedzser" díjcsomagot, és a többi számra is. Mikor közlöm, hogy a kollegáim nem szeretném, ha a cég számlájára neteznének telefonon, és nekem sincs rá szükségem, akkor az ügyintéző úgy néz rám, mintha UFO-t látna.
Persze neki biztos nagyon kell, hisz a dolgozóknak ingyenes, vagy nagyonnagyonnagyon olcsó.Másképp fogalmazva:
azok akiknek van okostelefonjuk, amin netezhetnek, minek vennének tabletet, pláne minek venne 3g modemeset? Hiszen neteznek, tehát van okostelefonjuk, akkor miért ne lenne elég a wifi only tablet, aztán mehet a net megosztva a telefonról. Ja, de hisz a többségnek elég (mint azt többször kifejtettük, nálunk okosabbak megírták stb), csak neked nem elég.
Nem vagyunk egyformák... De ez szerintem nem tablet téma -
rpeter
csendes tag
Oké abbahagytam az offolást, mindenki olyat vesz, amilyet szeretne, az árakban mondtam, hogy lusta vagyok keresni és mivel van mobilnetem amitől semmiért nem válnék meg, plusz tetheringem, nekem nem kell a 3g modem. Értesítést, e-mailt meg tudom nézni telóról, ha gyorsan kell válaszolni, akkor swiftkey-el írok, ha hosszan gépelek annyit még kibírok, míg hazaérek.
Sose állítottam, hogy nincs mobilnetre igény, csak azt mobilhoz kötik a legtöbben. Pont ahogy elküldtem eszembe is jutott, hogy azért a lefedettség is elég gyászos néhány helyen és szolgáltatónál (pl a bicske-tatabánya vonalon már az edge is nagy öröm).
De tényleg egy annyira igényfüggő kérdés ez, hogy nincs értelme rajta vitázni, mindenki válasszon magának megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest