Hirdetés
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Hozzád válaszolok, mert már nem tudom kinek akartam ebben a 3g témában
Én MyAudio 1016DCC-t vettem, amiben szintén nincs beépítve a 3g. Ám ha nagyon akarom telefonról meg tudom osztani a netet, vagy a kapott 3g stick használatával lehet netezni. Viszont ennek két oldala van, megpróbálom érthetően leírni.
- az egyik az, hogy ha telefonnal osztom meg a netet akkor az értelemszerűen a telefonomat meríti, így vagy tartalékaksikat viszek vagy a töltőt, feltéve hogy tudom valahol tölteni, így inkább a plusz aksik a nyerők, ezért ilyenkor jól jön(ne) a külön 3g-s net.
- a másik oldal, hogy nincs az a pénz, hogy én kössek egy újabb előfizetést csak azért hogy netezzek, pláne nem így, hogy qrva drágán kínálnak nevetséges mennyiségű netet. Majd ha 500-ért adnak 1G netet akkor előfizetek, addig csak szemberöhögöm őket mikor rábeszéléssel próbálkoznak, így marad a telefonos megosztás ( és a plusz aksik)
Hogy ezzel ellened vagy melletted szóltam nem tudom, nem is akarnék senki oldalára állni, csak leírtam mit gondolok erről
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én MyAudio 1016DCC-t vettem, amiben szintén nincs beépítve a 3g. Ám ha nagyon akarom telefonról meg tudom osztani a netet, vagy a kapott 3g stick használatával lehet netezni. Viszont ennek két oldala van, megpróbálom érthetően leírni.
Dr.NX