Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans
aktív tag
válasz
david->off
üzenetére
Én rátettem a marketet ez alapján a topik alapján:
[link]Mintha nem a legújabb verzió lenne, de működik.
Update:
A market újraindítása után egy kis gondolkodás, és már ugyanolyan a kinézete mint egy SE Xperia mini pro-n.PocketBook IQ-ról:
Én is nagyon gondolkoztam rajta, ismerősöm vett is egyet. Volt vele egy Wifi probléma - azt hiszem ékezetes WiFi SSID miatt - és ezzel kapcsolatban a helyi képviselet hozzáállása példás volt, azonnal reagáltak.
(Én aztán maradtam végül az Archos 70-nél.) -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
david->off
üzenetére
az applanet ha délután vagy hétvégén nézed kb 30sec allatt tér magához, ahogy a market is. reggel meg pikk-pakk megy mindkettö
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
david->off
üzenetére
Az sem kizárt dolog, hogy valóban a túlterheltség miatt nem tudsz letölteni. Egyébként jó néhány alkalmazást közvetlenül a netről is letölthetsz, majd az apk fájllal tudod telepíteni a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED monitor topic
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX