-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
válasz
this is life #35946 üzenetére
majd megpróbálok egy régebbi verziót, köszönöm
egyébként nem vagyok benne biztos, h 4.0 van rajta, mert mint mondtam, svájcban vette, szóval az itthoni specifikációk elképzelhető, h elavultak, de majd rákérdezek erre is...
-
Zeki
nagyúr
válasz
this is life #35934 üzenetére
Nézd, vehet kínából 60 dolláros tabot is, skype, facebook és más videotelefonálós meg sima telefonálós program is elfut rajtuk.
Pl: mobilevoip program megy androidos telón is, ezen is biztos menne. Bárkit fel tud hívni vele, mintha mobiletelefonról hívna, csak előtte a freevoipdeal.com oldalon regisztrál (mondjuk USA címmel), hozzárendel egy telefonszámot, aztán egyenleget feltölt. Utána 3.5Ft 1 perc mobil hívás, ingyen a vezetékes. De ott a fring/skype a videohívásokra, a viber a sima online hívásokra, vagy chatre.
Ezeket szerintem a legegyszerűbb elöl kamerás tab is elviszi. Mert belépős androidos telókon is elfutkorásznak gond nélkül.
És azt mondta, neki erre kell. Duma+chat -
Zeki
nagyúr
válasz
this is life #35931 üzenetére
A 20ezres tabletet magával viheti a lakásban bárhova, vagy kint ahol van wifi.
Na meg ha hagyományos tv-je, van, akkor sem jó. -
keszo
őstag
válasz
this is life #35880 üzenetére
gyors számolgatás után a teljesség igénye nélkül, durván 10-12db tab fordult meg a kezeim között
nem szoktam panaszkodni, de nagyon lesújtó a véleményem
december óta használok egy iPad2
valamint 1hónapja ismét egy androidos tab2 7.0-át
végül is elvagyok vele, de most már sajnálom egy kicsit hogy nem egy iPad minire ruháztam be
hozzá kell tegyem én nem variálok a gépekkel semmit, nekem az a hozzá állásom, hogy megveszem és használni akarom, pont
konkrétan az android, a példák is ezt mutatják sajnos erre alkalmatlan -
cvn69
tag
válasz
this is life #35874 üzenetére
Még ezt találtam, 40e alatt, bár ez mindenben gyengébbnek tűnik, de ha megbízhatóbb... Ha ez sem akkor gyüjtenem kell még.
-
keszo
őstag
válasz
this is life #35878 üzenetére
oké
én is ezen a véleményen vagyok
szenvettem már én is egy pár érdekes tabbal -
keszo
őstag
válasz
this is life #35875 üzenetére
bocs hogy bele szólok, de tegra2-est már ne
-
Kunsztler
senior tag
válasz
this is life #35856 üzenetére
Ha rádobok többet tudsz ajánlani másikat?
-
cvn69
tag
válasz
this is life #35818 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Kérhetnék egy javaslatot is? 3G-s kéne, 40e Ft. alatt. -
troland26
őstag
válasz
this is life #35864 üzenetére
ok én vagyok a bf@sz .. na szóval nem 7510-et hanem 5110-et akartam írni és természetesen 10.1-es tabletre gondoltam
csak mert írtad , hogy neked is samu tab-od van
-
troland26
őstag
válasz
this is life #35859 üzenetére
Dobnál egy linket a tiédről .. béna vagyok nem találom .. feltéve , ha nem szívatsz
-
polar-x
tag
válasz
Hangminőség milyen? Netezés jó rajta?gördülékeny?
-
troland26
őstag
válasz
Neked is 7510-es van ?
-
polar-x
tag
válasz
this is life #35852 üzenetére
Köszi!
És gondolom igo-t is rá lehet okosítani
A samu kijelzője nekem valahogy szebbnek tűnik az összes IPS paneles tablettől... Szebb a fehér is rajta
-
polar-x
tag
válasz
this is life #35848 üzenetére
És a 3G nélkülire lehet varázsolni valahogy mobilnetet? Gps jó benne? Hangáz milyen fülhallgatóval?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
this is life #35849 üzenetére
Cube U30GT II RK3188 Quad Core 10.1 inch érdekelne nagyon de itthon nem lehet kapni pfffffffff
-
t0mmy
csendes tag
válasz
this is life #35803 üzenetére
hát igen az ics eléggé régi...
nem is lehet frissíteni? -
t0mmy
csendes tag
válasz
this is life #35800 üzenetére
Igazat adok ios hülyeségeivel kapcsolatban, tényleg idegesítőek, csak ahogyan kézbe fogtam nagyon tetszett.
A tabot két kézben fogtam és a hátlapjának a közepe nagyon gagyinak tünt "ki-be ugarált"(remélem érted mire gondolok
Az n7 már sajna pici.
7,9ig nem tudsz valami másikat ajánlani? -
t0mmy
csendes tag
válasz
this is life #35786 üzenetére
Köszi a segítséged
Ma bementem a mediaba és a kezembe fogtam egy samut, hát eléggé nyüszögöt-nyegergett a kezemben
Volt ott egy Prestigio is, ez sokkal masszívabb készülék szerintem, sajnos arrébb sétáltam az alma felé és nagyon megtetszett az ipad mini, igaz kisebb a kijelző, de ahogyan kézbefogtam, eléggé jónak tűnt.Mi a véleményed az ipad miniről?
-
boxos98
csendes tag
válasz
this is life #35674 üzenetére
köszi
-
b0bcat
addikt
válasz
this is life #35762 üzenetére
samu p3110 49900 ft, na az a jo dontes, 7 ora uzemido, igaz nincs hdmi,de stabilan ea jol hasznalhato
+1
(Most nézem, hogy most talán a 8 óra is meglesz...
)
-
OTika
aktív tag
válasz
this is life #35762 üzenetére
Jajaja, pont ezt nézem.
-
OTika
aktív tag
válasz
this is life #35760 üzenetére
Na ez jó hír.
De lehet, h gyűjtök én is samura. -
b0bcat
addikt
válasz
this is life #35687 üzenetére
Kis pénz, kis foci.
Ennyi pénzért (50e) legfeljebb egy refurbished N7 ad hosszabb üzemidőt (mármint az itthoni kínálatban).
-
b0bcat
addikt
válasz
this is life #35678 üzenetére
Nekem a Galaxy Tab 2 7.0 több mint 7 órát bír a 4000-es akkuval. A 3 Ah-s akkuval szerelt egymagos Navon Platinum 3-4 óra között bírt. Ezek netezős üzemidők.
-
Kobe
veterán
válasz
this is life #35678 üzenetére
az ainol hero 2 ben pl 8000 mAh-es van, gyengébb a SoC benne, így nem hiszem hogy annyival szarabb lehetne az optimalizációja hogy egy wayteq tovább bírja.....csak msot gondolkozom, mert nemsokára lesz egy nagyobb utazásom, oda nem akarok laptopot vinni. ha ainol kijönne vmi normális 4 magossal addigra, az lenne a elgjobb
-
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #35670 üzenetére
A Nexus 7-et pont piszkálni kell.
-
dmzz74
csendes tag
válasz
this is life #35651 üzenetére
a 10 ezret úgy gondoltam, hogy a 7 colos és a 8 colos közötti különbség, és ez mind a két márkánál megvan. 30 körül már adják a 7-est, 40 körül meg a 8-est. a Prestigio MultiPad is meggyőző, még van egy kis idő válogatni (a tanév végéig) addig talán az ára is esni fog.
-
dmzz74
csendes tag
válasz
this is life #35646 üzenetére
próbálom figyelni a használt hirdetéseket, a MyAudióból sok van fenn, akkor talán "szabadulni" akarnak tőle. bejött a képbe egy Omega nevű is, de nekem ismeretlen. erről valami info. egyáltalán azt sem tudom, hogy a 7 és a 8 collos között pl. a Navon Raptonál vagy a Sencornál miért van 10 ezer ft különbség, mert a paraméterekben csak a méretben látok különbséget. a tab. elsősorban youtube-ozásra kellene a lányomnak, ehhez kellene valami olyan találni, ami pár hónap múlva nem lesz elavult
.
-
Tim82
félisten
válasz
this is life #35631 üzenetére
A Galaxy S Wifi/Galaxy Player termékvonal meg a Samsung iPod Touch-kihívója, btw...
rii: mire használnád a GPS-en kívül?
-
rii
nagyúr
válasz
this is life #35628 üzenetére
nem ezek lennének a samsung galaxy WiFi-k?
bár ennek van a nevében még egy "S" is
bocsánat, ha félrevezettelek ....
-
rii
nagyúr
válasz
this is life #35625 üzenetére
.-O
ezt nem is tudtam ...
arra gondoltam, hogy a napokban kaptam egy tippet ... mikor GPS-es kütyüt kerestem ... és az az 5-ös Samsung Galaxy WiFi-re vonatkozott ... ebből fakad a kétkedésem, hogy a 4.2-ben nem volna GPS?
de akkor a 3-as Samsung Galaxy WiFi-ben is volna?
(nagyon neház rákeresni a Samsung Galaxy WiFi-re mivel a WiFi miatt a mobiltelefonokat is mind kiadja .... ) -
nagypasztor
tag
válasz
this is life #35621 üzenetére
Tehát a rajta lévő 4.akárhanyas droid nem tudja alapból ezeket?! Szóval betelik a progival a 8a vagy 16 giga, és kész? (mármint ha nem nyúlok hozzá)
akkor az SD bővítés tényleg csak fájlok tárolására használható alapból?
-
válasz
this is life #35612 üzenetére
Itt van nálam egy ATM7029-es procival szerelt tablet, egyáltalán nem rossz az a proci. Nem egy 3188-as, de a fél órás tesztelés során semmi bajom nem volt vele.
Melegedni azt tud, de az a tablet hibája, nem a procié.
Ugyanazon árért persze sokkal inkább 3188 kellene, illetve a Chuwi v88-nál amúgy sem látok most jobb ajánlatot a piacon (saját nézőpontból), de abban sincs SIM foglalatMOD
Már úton van egy MTK6589-es procival szerelt tablet, majd írok róla, ha megjött... -
CHIPman
nagyúr
válasz
this is life #35612 üzenetére
A HDMI nem érdekel, a Prestigio pedig ugyanúgy Kínából hozza a tabletjeit... Rockchipes tablet nem kell, ismerem a SoC-t, és szerintem baromi sokat fogyaszt, ráadásul a WiFi vevője is szar.
-
tvamos
nagyúr
válasz
this is life #35471 üzenetére
De!
Csak nagyon utalom, ha a vonaton utazok, bongeszobol letoltok, megnyitok egy pdf-et, jegyzetelek, kozben valaki ramir skype-on, vagy facebookon, es amikor visszamegyek a bongeszobe, akkor ujra toltoget be mindent a tablet.
(Amugy Nexus 7. Es amugy nagyon fasza!) -
XDModesty
aktív tag
válasz
this is life #35438 üzenetére
Neked most milyen tabot van? És a myaudiora neked visszafizették a pénzed?
-
elmouse
aktív tag
válasz
this is life #35436 üzenetére
Azt még csak most méricskélem. Most telepítettem fel akksi statisztikás progit.
Amúgy meg teljesen igazad van, az egy hét tényleg kevés. -
troland26
őstag
válasz
this is life #35427 üzenetére
Igen elég a 16 gb és gyanítom nexus lesz ..köszi a segítséget
-
troland26
őstag
válasz
this is life #35423 üzenetére
aham oks és az Asus memo pad ? nem találtam magyar tesztet sajna róla
-
HAX
tag
válasz
this is life #35382 üzenetére
Köszi.
Akkor ha pozitívak lesznek a visszajelzések a Wayteq lesz. Hónap közepe, vége fele tervezem megvenni szóval belefér. (Ma néztem még Tescoba a Myaudio Series9 908DCC-t 45k-ért nem tűnik rossz vételnek de a TN+film panel elriasztott.
)
Tegnap óta megváltozott a véleményem, úgy döntöttem, hogy bepróbálok egy 10" körüli tabot.
-
Ace owner
addikt
válasz
this is life #35372 üzenetére
Gondolkoztam rajta, lehet hogy folytatok egy reklámhadjáratot, hátha érdekel valakit a telcsim.
@xysdrtz: Akksija jónak tűnik, kár hogy csak annyi a felbontás.
-
xysdrtz
tag
válasz
this is life #35370 üzenetére
navon raptor 7? (most találtam jurónics újságba)
Vagy ilyen semmitmondó nevűt inkább ne?
-
so86
tag
válasz
this is life #35306 üzenetére
Épp ezaz, hogy nem többcélút keresek. Viszont ezek az e-inkesek nem viszik a szkennelt tartalmakat. Vagy hülyeséget beszélek és ha PDF akkor már mindegy annak a forrása? (Pl. a Paperwhite)
-
HAX
tag
válasz
this is life #35337 üzenetére
A szoftver frissesség sem utolsó szempont de úgy tudom azzal a Samsung sincs bajba.
Nexus nálam előnyt élvez a Nexus 4-el meg vagyok elégedve.
Bővíthetőség nem érdekel ha már a Nexust veszem akkor a 16GB-osat, inkább az internetezés sebessége/élménye a mérvadó számomra. (aTabnál néha már ott tartok, hogy kivágom a tabletet az ablakon.
)
-
zso79
őstag
válasz
this is life #35230 üzenetére
A WayteQ xTAB-100dci 3G nem játszik? Jó tudom, még nincs forgalomban, de már nem kell rá sokat várni
-
Zeki
nagyúr
válasz
this is life #35210 üzenetére
Na az jó, ha ilyen teljeskörű, és nincs baromkodás, hogy miért romlott el.
-
cigam
titán
válasz
this is life #35176 üzenetére
Ez a ROMolósdi nem vonz. Kinőttem belőle(40+) WEB(youtube, deezer, hír/szakmai portálok,), mail ilyesmire kellene . ill. könyvekhez. Nem falom őket, 2-3 havonta olvasok el 1-2-t.Ugyanakkor az újságok is olcsóbbak(valamivel) ...
+Nem adom tovább/dobom ki őket, ezért lassan, de biztosan elfogy(ott) a hely. -
zebede
őstag
válasz
this is life #35171 üzenetére
Én is úgy értettem, hogy megéri, bár a 3 év gari szerintem "felesleges". Hol lesznek már ezek a tabletek akár egy év múlva is.
-
thecarver
csendes tag
válasz
this is life #35126 üzenetére
Értem, köszönöm szépen Švejk neked is az infókat!
this is life, köszi szépen neked meg a linket! De igazából nem az original Myaudio firmware-re gondoltam, hanem valami olyan custom firmware-re (mint pl cyanogenmod stb.) ami rámenne erre a tabletra is és nem téglásodna el tőle. -
Mittu88
senior tag
válasz
this is life #35059 üzenetére
köszi szépen!
-
Mezcal
addikt
válasz
this is life #34993 üzenetére
A lényeg, hogy az RK3066 igen erős, és ez nem parasztvakítás. Jelenleg nincs olyan játék androidra, ami megfektetné.
-
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #34985 üzenetére
"az rk 3066 gpu resze se 4 magos csak annak irjak mokus vakitas keppen"
Nincs benne semmi mókusvakítás, valóban négymagos, csak épp fragment processzorból van benne négy.
Ez a marketing már csak ilyen.A két SoC között meg azért jócskán van különbség pro és kontra egyaránt.
-
ATM_automata
őstag
válasz
this is life #34985 üzenetére
Köszi a választ. Azért is kérdeztem meg, mert tudom, hogy nem csak a puszta számok határozzák meg a dolgot. Kösz az infót!
-
masholnap
senior tag
válasz
this is life #34956 üzenetére
az enyém is, csak sokba került
igazából nemtom, sirjak-e vagy nevessek, mert az frankó, hogy nem kell vele többet vesződnöm, és nem ott tartok most, hogy már nyolcadjára megyek vissza, de lehet, a sok visszajárás pénzt eredményezett volna. igy csak tapasztalatot
-
b0bcat
addikt
válasz
this is life #34932 üzenetére
"sok sikert hozza"
Ezt most iróniának szántad?
Eddig minden szuper vele. Kifogástalan a kijelző, a gép gyors, a wifi bika, az akku nem fogy...
És igen, azt vettem. 3110 vagy mi a kódja...
-
|AP|
veterán
válasz
this is life #34927 üzenetére
Ezt írtam kettővel feljebb... jelenleg hivatalos forrásból, 2 év ASUS garanciával elvihető a 16 gigás 70-ért. Innen kezdve már csak az a kérdés, hogy ha lesz árcsökkenés (márpedig USÁ-ban, UK-ben, Németországban biztos lesz) akkor abból mennyi és mikor jut el ide...
-
|AP|
veterán
válasz
this is life #34923 üzenetére
igen, pont ezért írtam, hogy nálunk nem úgy mennek a dolgok. Nálunk most egy 16 gigás hivatalos úton 70k, UK-ben 159 font. Ha az új modellek ugyanilyen áron jönnek, de a régieknek 3/4-ére esik az ára (199 vs. 149 dollár) akkor itthon max. 50k-nak kellene lennie még az adók, haszon, stb. után is.
Aztán persze meglátjuk... nagyon messze lakunk a fejlett nyugattól -
|AP|
veterán
válasz
this is life #34921 üzenetére
Mire leírtam a hozzászólást megjelent ez a cikk
Csak gondolom az még nagyon sok idő lesz, mire ide is elérnek az új modellek, ezzel együtt a régiek árcsökkenése. -
vieri2000
tag
válasz
this is life #34883 üzenetére
Ez lenne az köszi! 96e ft a Media Markt ban csak elég hűlye típusszámmal hirdetik
számomra nagy kérdés hogy megéri e az árát?
ennyi pénzért már inkább egy notebook -
Chaser
legenda
válasz
this is life #34895 üzenetére
De elvileg a Heroban is az van és az azért drágább, nem is tudom mennyivel, 5-10k-val.
szerk: tjb007: Köszönöm hogy igazoltad a gyanúmat
Gondoltam kipróbálom már ezt a csoda SoC-ot, de akkor kimarad.
-
Arthur997
csendes tag
válasz
this is life #34755 üzenetére
Meg tudnád mondani, hol lehet hozzájutni ehhez a TP-LINK 3G routerhez?
..ja és én csak m3040 -t találtam, üzletet ehhez sem. -
Attila xy
tag
válasz
this is life #34836 üzenetére
Az a baj hogy a routerhez nem férek hozzá,csak a táblán tudok állítani.
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #34853 üzenetére
Herot láttál már? Engem teljesen meggyőzött. Gyönyörű kijelző, jó akku, jó összerakás, jó touch felület. Sw-ekkel se volt gond amiket néztem.
-
válasz
this is life #34851 üzenetére
Pont emiatt raktam be a linket, hogy a cikk alapján mégis mennek ezek a játékok. Ugye megvan
-
rabbitfriend
tag
válasz
this is life #34783 üzenetére
A Sencor 10"1-es táblagépe megegyezik az Overmax Steelcor-al!!! Mindenben. Klónok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
this is life #34789 üzenetére
A wayteq nem gyart csak brandel
Ez így ebben a formában csak félig igaz, mert gyárt is, és brandel is
Erre egy aktuális példa a hamarosan megjelenő WayteQ 100dci 3G tablet, ami az anyacég gyárában (WayteQ Hongkong Ltd.) készül.
Tehát egy globális multiról van szó.Valószínűleg sokan nem tudják, de a WayteQ nem csak gyártat (pl: Ramos-al) de saját gyáraiban ő maga is gyártó/bérgyártó, többek között a Sony, ZTE, Huawei, Foxconn, Prestigio, Zenithink stb.. ismert gyártókkal is együttműködnek.
-
Zsigi72
aktív tag
válasz
this is life #34789 üzenetére
Köszi.
Esetleg valami nagyobb felbontású versenyző? -
futizoli
tag
válasz
this is life #34780 üzenetére
Köszönöm a tanácsaidat, megfogadom azokat... Igen, nagyon kevés infót találtam a Sencor-ról, leginkább szlovák oldalakon. Meglepő is volt számomra, hogy már elég rég piacon van az említett tablet, jó paraméterekkel is rendelkezik, itthon mégis ritka. A Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate Duo-val szemeztem, viszont ettől a készüléktől az MVA panel tart vissza, bár még nem láttam 'élőben. A Prestigio MultiPad 2 8.0 Pro Duo tetszik nagyon (már IPS kijelzős), viszont a méretét kicsinylem.. A MyAudio-nál majdnem elcsábultam, mikor megláttam a 916QR retina kijelzős gépüket...
Szóval várok még, majd csak befut valamilyen kedvező árú, megbízható, stabil készülék. -
bugsyonic
tag
válasz
this is life #34731 üzenetére
Köszi ez az élet
Megnéztem pár helyen, nem hangzik rosszul, de még nézelődök.
-
dunkel
őstag
válasz
this is life #34755 üzenetére
Ha 9-10 colos tabot keresek, akkor miért ajánlasz 7-8 colosat?
Találtam egy ilyet 55-ért, erről vélemény? Overmax Solution 8
-
Attila xy
tag
válasz
this is life #34647 üzenetére
A fém váz leárnyékolja a vevőt,csak az a kérdés mennyire.
Ígéretesnek tűnik a kettes.Még nem kapható? -
Attila xy
tag
válasz
this is life #34643 üzenetére
Köszi.Úgy néz ki marad a concorde play.Erről a prestigo 2-ről mit lehet tudni.
-
laszlohu
addikt
válasz
this is life #34620 üzenetére
Illetve van még egy új kétmagos proci :
RK3168:
de kedvezőbb a fogyasztása, mint a 3066 - nak.
-
wwhy
veterán
válasz
this is life #34593 üzenetére
Töltési gondok a Speed-el vannak, sajnos.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
this is life #34593 üzenetére
A töltési gondról nem tudok, 2A-es töltője van 4000mAh akksihoz tudtommal, és viszonylag stimmel is a töltési idő. Előfordult, hogy nem akart ébredni töltés után, de valamitől megjavult.
-
Viktoár
addikt
válasz
this is life #34567 üzenetére
Köszi szépen a segítséget,átolvasom a linkelt fórumot.
-
Viktoár
addikt
válasz
this is life #34563 üzenetére
Értem,köszi az infot tolmácsolom faternak.Mivel ez lesz az első tab amit a kezébe fog,gondolom bőven megteszi a 916DCC is.
Egyébként ebben a 60k-s mezőnyben van valami megbízható best buy?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
this is life #34471 üzenetére
A MyAudio csak beszállító különböző gyártóktól, még a szoftverbe is alig nyúlnak bele, így kb minden tabletjük más mértékben optimalizált. A supportot nem ismerem, 3 napig volt myaudio tabletem, elég gagyi volt, viszont ez a többit nem minősíti. Azt tudom, hogy egy gyári fw kérésre egy nap után válaszoltak, majd amikor ismét visszaírtam, nem kaptam választ.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
this is life #34466 üzenetére
Használok rendszeresen kínai tabot RK3066-tal, tudom milyen egy szarul optimalizált rendszer. Viszont amennyivel jobb a kijelzője meg a szolgáltatásai, elgondolkodtam rajta így 60k-ért.
-
polar-x
tag
válasz
this is life #34307 üzenetére
És az asus kijelzője jobb a samsungtól? (PLS vs IPS panel) Mintha fényerőben az asus gyengébb lenne jóval a samutól...
-
DrDante666
tag
válasz
this is life #34307 üzenetére
Számomra szintén kb. 100E alatt a panel ami meglehetősen fontos (gyakran olvasnék is és néha filmet is néznék, így a Lenovo kilőve), a jó akksi előny (+1 a Samsungak), az erőforrás annyira nem lényeg, így ha addig nem gondolom meg magam, hétfőn beruházok egy Galaxy Tab 2-be. (Bár nekem a 3G nem ér annyit, amennyivel a P5100 drágább, így a csak WiFi-s P5110 lesz.)
-
axioma
veterán
válasz
this is life #34290 üzenetére
Oh, koszi, hat igen ami nincs leirva, az nem tunik fel... (marmint 1 vs. 2 mag). Akkor kiesett, pont a lassusagbol elegem van (sok bongeszoablakot ez mar nem bir), de jobb netbook nem igazan kaphato vinyo nelkul kifizetheto arban (ezt hasznaltam vettem es csak ssd-s), meg azert a 600 pixel magassag kicsi, a tabletnel viszont elforgathatnam melohelyen is a fejlesztest fuggobe allitott 24-es monitoron csinalom. Nem mondom, hogy koltenek ra akar 50e felett, de garisan es jo tabletert azert tudok a linkeltnel tobbert is venni. Az ar-ertek erdekelt volna. Peldaul azert, hogy ha nem valik be, akkor megvegyek es ne sokat bukjak - de nyilvan nem fogok belefutni direkte a pofonba.
Szoval koszi szepen a helyretevos valaszt! Egyelore akkor varok, majd ha surgos lesz akkor jovok kinai linkekkel, vagy kiolvasom mi az, ami mar itt vkinek bevalt. -
albinolynx
senior tag
válasz
this is life #34285 üzenetére
Tudom, hogy tudja. Csak tudom milyen zavaró olvasás/böngészés közben, ha homályosak a betűk. DVi helyett vga-t kötve a monitoromra már zavar az élesség hiánya. A filmek pixelessége nem igazán érdekel, nem olyan fontos.
-
albinolynx
senior tag
válasz
this is life #34280 üzenetére
Lehet alapjaiban rossz az elképzelésem:
Eredeti hozzászólás
"A kimenet olyan felbontáson dolgozik, amire be van állítva. Csak olyan mintha a saját képernyő tartalmát szoftveresen másolná le, tömörítené be (homály és tömörített jpg kép kinézet) és tenné ki."Ha így kezeli a külső megjelenítőt, tehát másol és szoftveresen készül az 1280x800px-ből az 1920x1080px, akkor már nem is érdekel. Vagy valamit félreértek...
-
albinolynx
senior tag
válasz
this is life #34278 üzenetére
Igen, megtaláltam a fórumát. El is olvastam. A töltésért felelős ic jónak tűnik. Remélem csak sw, vagy töltő adapter fogyatékosság lesz. Kár lenne érte, megtetszett és kielégítené minden igényemet.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
this is life #34160 üzenetére
Értem. Tehát 70 körül van még a téma. Remélem nyárra lemennek az ilyesmik is 50-60 körülre
-
futizoli
tag
válasz
this is life #34113 üzenetére
Köszi a tájékoztatást, igen, látom sok a probléma a MyAudioval...
Még csak szemezgetek, a döntés még messze van... -
qwertly
addikt
válasz
this is life #34072 üzenetére
Szia!
Nem akarok egy Nexust venni az jó lenne csak az 70 ezer körül van max 50ezerért már kaphatok egy olyan típust amely nagyjából Nexus paraméterekkel rendelkezik?De jelentősen olcsóbb és van rajta sd kártya bővítő hely. -
kisocsi
tag
válasz
this is life #34003 üzenetére
Szerintem megpróbálom a ModeCom Tablet 10,1'' - FreeTab 1002 IPS X2 + BT Billentyűzet szerkezetet. Lengyel oldalon olvastam 2 tesztet(gugli fordítóval),és nem írtak rosszat róla. A GPS és a fényérzékelő hiányát hozták fel negatívumként. Nem tudom hogy a többi márkánál hogy van,de a Modecomnál gorilla üveg van a kijelző fölött. Szerintem ez óriási előny,főleg 1 gyerkőc esetében.
A Modern Combat 3-4,vagy más komolyabb játékok mennek normálisan ezen a hardveren? -
Dyde
aktív tag
válasz
this is life #34064 üzenetére
Várok amúgy. Gondolkoztam nagyon a Ghoo 7000sen is mivel csak 18k és nekem csak olvasásra+net/fb+filnézésre kéne. Játszani nem akarok rajta. Ez meg ugye mármajdnem a duplája árban, cserébe viszont IPS+2mag. Nem tudom elég lenne-e a ghoo
-
peestike
senior tag
válasz
this is life #34030 üzenetére
arra sem csinál semmit
az az érdekes, hogy töltőre dugtam, töltést jelző led világít pirosan, ha egy pillanatra megnyomom az ON gombot, akkor a töltést jelző kis elem a képernyőn megjelenik, mintha tökéletes lenne. de a boot menüt nem tudom előcsalni sehogy. -
kisocsi
tag
válasz
this is life #34003 üzenetére
Ezek közül érdekelne a rangsor,sok alternatíva nincs sajnos a max. 75e forintig. Mások véleményét is szívesen fogadom,elolvasom!!
Sencor Element 9.7
Prestigio MultiPad 9.7 Ultra Duo
Lenovo IdeaTab A2109A
MODECOM Freetab 97029.7 col 1024×768 felbontás nem kevés? Bár láttam 10.1 col ekkora felbontást.
-
kateb
tag
válasz
this is life #33995 üzenetére
A főoldali 7-es tablettesztet végigolvasva nekem az jött le, hogy egyiknek sem túl acélos a wifije...
-
kisocsi
tag
válasz
this is life #33995 üzenetére
Köszi a választ!!
A Modecom tabletek közül ez a legszimpibb:[link] . De az a baj,hogy nem találok róla semmi infót pro-kontra. -
hercsi
tag
válasz
this is life #33568 üzenetére
Értem; köszi az infókat.
Egyelőre még csak nézelődöm, ill. kb. 55 a keret...
- ha Kína akkor ebbe még éppen belefér pl. a PiPo M9,
- jelenleg a GoClever R106 pedig itthonról a 2 év gari miatt. -
kreten67
senior tag
válasz
this is life #33598 üzenetére
A TN panel hátrányait még nem tanulmányoztam.
Jelentős különbség érzékelhető az IPS panellel szemben? -
kreten67
senior tag
válasz
this is life #33592 üzenetére
A 3g szükséges ,a keret max 100e-ft
-
BluEyes
őstag
válasz
this is life #33558 üzenetére
Köszi a választ!
De azért az A31 mégiscsak erősebb picit? És mi van a gpu képességeivel? 4k filmeket emleget a csip speckója.A ModeCom tabletekről mit lehet tudni, összeszerelés, meghibásodások, szervíz, garanciális ügyintézés stb. mennyire korrekt? A +1 giga ram és a nagyobb felbontású kijelző tán megérné a felárat.
Egyéb típusok közül mit ajánlotok? -
hercsi
tag
válasz
this is life #33558 üzenetére
Ha már újra felmerült a "óccó-jó-kínai-4magos" téma, ismét próbálkozom a kérdésemmel
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest