Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
eSTAR GEMINI
Használhatatlan vacak -
-
A wayteq meg nem kaphato, meg aztan kene varni a felhasznaloi tapasztalatokra,de ha belefer idoben akkor varj inkabb. A ccnovumra mar nem nagyon varhato frissites,hiba javitas a wayteq meg frisskent szamithat hiba javitaskora,frissitesekre...a novum meg mar kifutott darab.. lassan teszteli majd kelzsoca ,es tan zodiak is ranez,ha valami gond lenne a wayteqel gondolom szolnak majd. Ami a wayteq mellett szol meg hogy masszi honi kozossege van.
-
Elvileg a nexusnak vernie kene a samu tabot, de azert kerdes hogy siman netezesnel mennyire dob a tempon a 4 mag, nekem a 10 colos samu van dolphin bongeszo,+dolphin jetpack kiegeszitovel szinte pc tempoban megy a bongeszes. A droid is friss nagyjabol 4.12 elvileg kiadja a samu is a 4.2 ra. A nexus csak mint kutyu maniasnak piszkalja a csoret a jo hw es a jovobeni sw tamogatas miatt...de amugy nem tudom lenne e annyi plusz az n7 ben hogy azt vegyem meg...na jo ha 7 col kene n7 et vennek...ha p5110 arban lett volna 9-10 colos nexus gep azt vettem volna
.
Pedig semmi bajom a samuval,de ha egy az ar akkor az erosebb mindent visz
persze azonos uzemido eseten...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest