- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomessz85 #79307 üzenetére
A lenovó addig jó amig nem kezded el kicsit jobban használni. Érződik a snapi425-ön hogy gyenge.Lenovó 3 8-ról váltottam.Annak ugye full hd kijelző a tab4 meg csak hd. nagyon látni a különbséget. Nem volt jó a hangja a lenovónak,hiába a 2 hangszóró! ha hazaértem reggel a melóból,bontom ki a Huaweit és írom a tapasztalatokat ha kell. Emagon vettem 61000pénzért.
-
uraim egy kérdés lenne a Huawei t3 10"-os tabival kapcsolatban. nézem hogy 16 gigás a ROm ha memkarit beleteszem akkor arra is lehet telepiteni? illetve hogy OTG képes a cucc?
-
válasz
zebede #78743 üzenetére
+1,azt kéne tisztázni itt az embereknek magukban, hogy a hazai gari túl van misztifikalva, és durván dob az árakon. Rendeltem egy Teclas P80pro-t, ami 8colos 3giga ram 32giga rom,stb piti áron. Aki még annyira kíváncsi a többi tablet specifikácioira az a youtube -on biztos talál. De hogy egy magyar gari nem ér +15-20rugot az tuti.
-
válasz
Mr.Mercury #78722 üzenetére
Ahogy a kolléga írta az a Gearbest-nél van,de lehet máshol is azt jelenti. Én is most rendeltem egyet a Gearbest-ről.Ott alapból az van beállítva de most külön kellett választanom merrt csak air mail volt.
-
Sziasztok
hát mi történt velem?
á párom meglepett egy 10colos Lenovo tab4-el. Nem ért hozzá és örömöt akart szerezni. Én ugye a Teclas T10-et akartam megrendelni de hát ez van. Egy Lenovo tab3 plusz váltott ami ugye papíron erosebb de egyenlőre nem érzem a különbséget.
-
esetleg tudnál ajánlani valamit amben erősebb GPU van?
-
Sziasztok
Uraim van egy Lenovo Tab 3 8plus-om ami hibátlanul teszi a dolgát csak szeretnék egy nagyobbat
Valakinek van tapasztalata a Teclast-al?? mert ezt néztem ki
Teclast Master T10 Tablet PC Fingerprint Sensor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest