- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
CharlieDrop #27133 üzenetére
Jó lesz az 8GB-nak is.
Honnan vetted,hogy a Concorde One 16GB-os háttértárral van? -
csibe1
addikt
válasz
bozsozso #27057 üzenetére
Rendes itthoni támogatás van hozzá,a hivatalos fórumban is segítőkészek,a Navonhoz meg semmi.
MÁS:
Valaki említette a Prestigio 5770D Duo kapcsán,hogy az asbis.hu oldalra irányították garancia ügyben.
Megnézve az oldalon a tabletet ott 16GB szerepel belső háttértárként,de ár nincs mellette.(#27061) uhu20
A kijelölés precízsége szerintem nem csak attól függ,hogy mennyire hegyes a stylus,hanem az érintőképernyő érzékenységétől.
-
csibe1
addikt
válasz
Mezcal #26844 üzenetére
Annyit se adnék érte,de még 15-öt se nagyon.Olvass vissza a topikban,páran már ráfaragtak vele,support meg nem igazán van.
Inkább szánj rá kicsit többet,és vedd meg a Wayteq vagy a Prestigio kétmagosát,a kijelző miatt inkább az utóbbi ajánlott,és a két év gari sem hátrány.
A Concorde One-t nézted amúgy?Az az általad megjelölt árban van,ha mégsem szánnál rá többet,és normális supportja van.
One -
csibe1
addikt
A 7"-os Prestigio Pro duo RK3066-al van szerelve a 8"-os meg AML-8726MX-el.
Az akksira mindkettőnél 6 hónap garanciát adnak. -
csibe1
addikt
válasz
Stauffenberg #26297 üzenetére
Nem is tudtam,hogy csak az almás vackokba lehet ilyen méretű és felbontású kijelzőt tenni.
Netán ez is egy szabadalom? -
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
perge666 #26124 üzenetére
A One-nak külön topikja van itt a PH-n,ès hivatalos fórumon is tárgyalják ezeket a dolgokat.Nyugodtan utánaolvashattál volna.
Másrèszt nem mindegy,hogy a 4 vagy 8GB-os verziót teszteltèk a videón,de ezek szerint a 4GB-ost.
Várd meg inkább a teszteket a kètmagos Wayteq-ről, az igen jó árban van azzal a hardverrel. -
csibe1
addikt
válasz
tjb007 #25954 üzenetére
Tènyleg jó árban van.Amikor legutóbb nèztem a 70w-t akkor mèg 40 ezerbe került.
A specifikáció viszont szokás szerint hiányos mindkét oldalon,de az edigi vezet.
Most nèztem, hogy az edigi 512MB RAM-ot írt, míg a gyári oldalon 1GB van megadva.Tenager18
Szívesen. :-)
Majd írd meg,hogy sikerült-e összehozni. -
csibe1
addikt
válasz
Tenager18 #25951 üzenetére
How to play android games PS3 controller
Nèzd meg ezt,hátha sikerül ez alapján összehozni.
HTC ès Samsung nem kompatibilis vele cikk szerint. -
csibe1
addikt
válasz
perge666 #25564 üzenetére
Nincs ismerősöd aki be tudna menni?
Hétfőn még hívd fel,küldj egy emailt,hogy elállsz a vásárlástól és kéred vissza a pénzed,aztán ha nem kapod meg a pénzt jelentsd fel.Valamikor visszakapod,de nem biztos hogy az egyhamar lesz.
Azt írtad sokat nézelődsz a neten.Akad épp elég tabletes topik és teszt itt a PH-n,ott a logout,techplus stb.
Végigolvasod őket és azok alapján döntesz,itt meg felteszed többször is a kérdést amíg nem válaszol valaki.
Elkapkodni nem érdemes a vásárlást,elég sok új tablet jelenik meg itthon és külföldön is. -
csibe1
addikt
válasz
perge666 #25561 üzenetére
Érdekes a tablet amit linkeltél.
Nem volt gyanús,hogy ennyire olcsó egy GPS-esnek mondott tablet?
MyAudio Tablet Series7 708AG
Ebben van beépített 3G-s modem,de GPS sehol.Már emiatt gyanús a dolog,a HD kijelző meg egy vicc.
A myaudio honlapja se egy nagy eresztés,de gondolom a HD kijelzőt feltüntették volna.
Miért nem érdeklődtél vásárlás előtt egy kicsit,akár itt a topikban?
Az ilyen lehúzós webshopokat megnézem aztán otthagyom.
A képen ráadásul a 8-as hátlapja van.
Kicsit jobban körülnézve az oldalon alig 1-2 kategóriában van termék,a többi üres.
Nagy nyitási akció beharangozva LCD tv-re amiből egy darab sincs az oldalon.
Az elérhetőség is fura,a voda tudakozó nem dobott ki rá semmit,az emailcím meg szintén érdekes.
Legközelebb nem ártana jobban körülnézned honnan vásárolsz. -
csibe1
addikt
Érdemes itt is ránézni: magyar posta nyomkövetés
Pár nap után itt is megjelenik. -
csibe1
addikt
Pipo S1-ről vélemény?
Rendelt már esetleg valaki? -
csibe1
addikt
válasz
hevizms #25325 üzenetére
A singpost alatt a HongKong/Singapore Register Mail -t érted?
Most néztem meg egy oldalon kiváncsíságból,és az nem ingyenes,hanem 20 $.
A Hongkong DHL Express $28.00 ,az EMS Express $28.00 .
A pandán is ott a free shipping,de ott bele van építve az árba a postaköltség,azért is drágábbak általában 20-30$-al. -
csibe1
addikt
válasz
z0d1AK #25246 üzenetére
Ebben a cikkben 21 készüléket említenek amit a Skype hivatalosan támogat.Eddig én úgy tudtam,hogy tizenötöt,ezekszerint akkor lassan bővül a lista.
A támogatott készülékek:- Acer A5
- HTC Desire (2.2)
- HTC Desire HD
- HTC Evo 3D
- HTC Evo 4G
- HTC Flyer
- HTC Incredible S
- HTC Sensation
- HTC Thunderbolt - Verizon (2.2) (US only)
- LG Revolution - Verizon (2.2) (US only)
- Samsung Droid Charge - Verizon (2.2) (US only)
- Samsung Galaxy S
- Samsung Galaxy S II
- Samsung Galaxy Tab
- Sony Ericsson Xperia mini pro
- Sony Ericsson Xperia PLAY
- Sony Ericsson Xperia rayAhogy látni tablet nem valami sok van rajta,de előfordulhat,hogy mégis működik moddolt Skype verzióval,
mint pl. Concorde tableteknél.
Lehet,hogy külön kellene csinálni egy módosított Skype-ot minden tablet típusra vagy SoC-ra? -
csibe1
addikt
Nem foglalkoztam még ilyesmivel,csak az egyik tablet topikjában említették a dolgot.
Ott is írják,hogy csak saját felelősségre próbálja ki mindenki.
Itt említik,
és itt a leírás a belső és külső sd card felcseréléséről.
Szerintem írj rá előtte priviben is,hogy neki hogyan sikerült a dolog. -
csibe1
addikt
Szerintem az az 1,6GB szabad hely a belső tárhelyből fentmaradt hely,a legtöbb tablet azt is SD cardként ismeri fel.A saját beletett SD-t meg extSD-ként.
Bele lehet nyúlni,hogy felcseréld az SD elérési útvonalakat,de csak óvatosan."Az a fura hogy ha törlök le valamilyen PROGRAMOT a kártyáról akkor tudok helyette mást felrakni de ha a filmből törlök le akkor nem nő a szabad terület."
Gondolom a belső tárhelyet nézted,ezért ha onnan törölsz le programot akkor nő a belső tárhelyen lévő szabad hely,ha filmet akkor meg a sajár SD kártyádról törölsz,emiatt nem is nőhet a belső tárhelyen lévő szabad terület nagysága.
-
csibe1
addikt
válasz
devast #24938 üzenetére
Olvass utána nyugodtan,hogy a kínai IPS cuccok nem mindegyike hűdejó minőség.
Valamikor a gyengébb minőségűt, máshonnan leselejtezettet teszik bele,mert az olcsóbb.
A TN panelek között is van különbség,néha nem is kicsi.
A hardver hiába lenne megfelelő alatta,mint az Ainolnál is,
ha a szoftvert megette a fene,és úgy kell külön fw-t vadászni alá,
hogy menjen rendesen,mert a gyárban nem foglalkoztak vele.
Annak,hogy minek kellene alapnak lennie 2012-ben értekezz a gyártókkal,
talán megfogadják a tanácsodat. -
csibe1
addikt
válasz
-Solt- #24997 üzenetére
Próbál meg a MoreLocale2 vagy a Set Locale and Language appokat,hátha sikerül összehozni legalább részben a magyar nyelvet,vagy nézz custom rom-ot a tabletre ahogy z0d1AK javasolta.
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
vertigojames #24756 üzenetére
Ismerős a dolog.Szerintem valami szoftveres gebasz lesz.
Egy ismerősöm vett egy 7"-os tabletet, WM8850-es a típusa ha jól emlékszem.Neki is ezt csinálja.
Amúgy semmi gond vele,mert lehet állítani fényerőt pl.CoolReaderben is,de a Beállítások az mindig bezár nála is,ahogy írtad. -
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Moscito #24652 üzenetére
Azonnali notebookos kérdések órája
Ebben a topikban érdeklődj.
-
csibe1
addikt
válasz
rokarudi #24575 üzenetére
Érdekes,érdemes a hsz-eket is elolvasni,van pár infó a frissítésről is,ami ellentmond a topikban pár napja íródott Onda tabletekről szóló hsz-nek.
-
csibe1
addikt
válasz
tjb007 #24406 üzenetére
RAMOS W30 Quad Core Samsung Exynos 4412 10.1 Inch
Ilyesmire gondoltál?
(#24449) Mulderpapa
Egy GPS-es cuccnál inkább az üzemidőnek kellene dominálni szerintem.
Az IPS azért többet fogyaszt,mint a sima TFT.
A TFT-ből viszont tényleg nem ártana egy nagyobb felbontású,és jobb betekintési szögekkel rendelkező darab. -
csibe1
addikt
válasz
Osynho #24440 üzenetére
Azért vannak gondok a márkával ahogy olvasgattam mostanában a topikokat.
Az Aurora II-nél pontatlan az érintőkijelző,vacak a wifi,de a Flame-Fire sem egy hűdejól sikerült széria a kijelzők miatt.Itt meg nem úgy van,hogy ripszropsz megfordul postával a gariból,
akár egy hónapot is lehet várni rá. -
csibe1
addikt
Az onda-sale.com-on az Onda V711-esnél,meg még pár tabletnél megkérdeztem,és ott azt írták,hogy nem rootoltak.
A magyar nyelv viszont benne van mindegyikben,és működik a kijelző töltéskor. -
csibe1
addikt
(#24215) Crytek
Gondolom a freemailen tartod a legfontosabb dolgaidat.
Mi van ha elhagyod a cetlit? Bukta? -
csibe1
addikt
válasz
dugesz77 #24033 üzenetére
Szép mennyiség.
Ahogy nézelődtem az Onda tabletek között találtam pár érdekes típust:
V701 DualCore 800x480-as kijelzővel,és pár oldalon volt V702-es is 1024x600-as felbontással,meg V801-est láttam ami kb,mint a V811 csak nem IPS-el.
Valamelyiket csak egyik webshopban láttam
-(onda-sale vagy ondatablet - ezek amúgy gyári boltok?)-,de volt olyat amit teljesen más oldalon találtam egyedül(V801,V702).
Elég nagy a választék náluk a 8"-os kétmagos tabletekből,mert a 801,811 mellett még ott van a Vi30(alu hátlap),és a Vi30W(műanyag hátlap) is.Győzd eldönteni melyik lenne az igazi.(#24034) hun_gery
Ezt kinek írtad?
Használhatnád a válasz gombot. -
-
csibe1
addikt
válasz
Tussky #23861 üzenetére
Köszi a választ!
Nem mindegyik gyártó használ RK3066-os SoC-ot,gondolom az ár is közrejátszik,de akinek nagyobb GPU teljesítmény kell esetleg,az úgyis 3066-ost vesz majd.Más:
Aki vett N70-et annak megoldódótt ez a pattogás a hangszóróban?
Azthiszem ennek a tabletnak a kapcsán lett említve,hogy az RK3066-osoknál előfordul ilyesmi. -
csibe1
addikt
válasz
Tussky #23846 üzenetére
"lebeszéltek az Onda-ról vagyis inkább a V711-ben lakozó SoC-ról"
Az Onda V711-2-ben meg a többi kétmagos Onda tabletben,és még jópár másban pl. Ainol Crystal stb. is ez a SoC van.
Akkor az összessel valami gond van?Ezt kifejthetnéd egy kicsit bővebben vagy rákérdezhetnél náluk,
hogy mi a gond az Amlogic AML8726-MX-el? -
-
csibe1
addikt
válasz
spiritex #23696 üzenetére
Nemrég volt róla szó a topikban egy hír kapcsán.
Egypár cikkben is megemlítették,hogy igen megnövekedett a Kínából az országba érkező csomagok száma,emiatt nagyobb lesz az ellenőrzés.
Erre írták itt,hogy ez jól hangzik,de nincs rá több ember,szóval ez csak ijesztgetés volt inkább.
A lényeg,hogy ne a DHL-el hozasd a csomagot,mert ha jól tudom ők mindig levámoltatják.
Az airmail post vagy chinapost pedig nem kerül oda a ráírt összeg miatt (19-20$),igaz tovább is tarthat amíg ideér. -
csibe1
addikt
válasz
spiritex #23569 üzenetére
Az ediginél nem is,de a MasterCard oldalán ahol a mobilalkalmazást le tudtad tölteni,
ott kiírták.
Az edigi oldalán,utolsó mondat:
"A tájékoztatás nem teljes körű, a szolgáltatásról, az alkalmazás felhasználási lehetőségeiről és az elfogadóhelyekről további információk: mastercard.hu/mobile." -
csibe1
addikt
válasz
pusihusi #23536 üzenetére
Az itt lévő hsz-eket olvasva nem valami jól sikerült,és a support se valami fényes.
(#23535) xylevi
Onda V712 - 16GB
most egy árban van a 8GB-ossal. -
csibe1
addikt
válasz
Davebowman #23467 üzenetére
"Megválaszolva saját kérdésem: Ez a billentyűzet tok nem alkalmas ConCorde Tab ONE készülékhez, ahhoz külön típus való. Legalábbis a ConCorde ügyfélszolgálata szerint. "
A 4 hsz a véleményeknél,azon az oldalon amit linkeltél,de a One hivatalos fórumában is írták valahol.
-
csibe1
addikt
válasz
Davebowman #23337 üzenetére
Te vagy Bagira01 írhatnátok a logoutra egy tesztet-bemutatót, ha van kedvetek hozzá.
Szerintem jópáran kiváncsiak lennének rá,legalábbis a topikot olvasva úgy vettem észre. -
csibe1
addikt
válasz
Attici #23266 üzenetére
Pedig volt már említve a topikban,és teszt is lett linkelve.
M-Tech aTab 7"(#23276) darky4e
Akkor még nem biztos,hogy mindenki a 8GB-ost kapja?
-
csibe1
addikt
válasz
Krissz5435 #23240 üzenetére
A tudása az oké,de magyar garancia nincs rá,és annyival nem olcsóbb,hogy megérje megvenni.
-
csibe1
addikt
válasz
madmike #23190 üzenetére
Mastercard - (Maestro is CVC kóddal) kedvezmény
Egy vásárlásnál veheted igénybe.
"Fizessen Mastercard® Mobile-lal az edigital.hu oldalon 2012. október 1. és október 31. között, így 20.000 Ft felett 10.000 Ft kedvezményt kap!
A MasterCard® Mobile Szolgáltatás igénybevételének előfeltétele, hogy a Kártyabirtokos a valamely mobilszolgáltató ügyfele (előfizetéssel vagy pre-paid SIM-kártyával rendelkező),Okos telefonnal, vagy a T-Mobile és Telenor ügyfelei esetén 128K SIM kártyával rendelkezik, vagy lehetősége és szándéka van SIM kártyáját 128K SIM kártyára cserélni, rendelkezik MasterCard®vagy CVC kóddal ellátott Maestro® Bankkártyával.
Az alkalmazás ingyenes. Egy MasterCard®, illetve CVC-kóddal ellátott Maestro® bankkártya regisztrációjának díja 99 Ft. A regisztrációhoz, illetve
a Telenor számlabefizetés és az egyenlegfeltöltés funkció használatakor egy darab alapdíjas SMS küldése szükséges.Az alkalmazás letöltése és használata, illetve a bankkártya regisztrációja adatforgalommal jár. Az alkalmazás használatához szükséges adattárolási és adattovábbítási szolgáltatást a MasterCard Mobile Magyarország szolgáltatás keretében az FHB Szolgáltató Zrt., míg az elfogadóhelyek számára
a pénzügyi szolgáltatást az FHB Bank Zrt. nyújtja. Az alkalmazás letöltésével elfogadod a mastercard.hu/mobile oldalon elérhető Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési Irányelveket. A tájékoztatás nem teljes körű, a szolgáltatásról, az alkalmazás felhasználási lehetőségeiről és az elfogadóhelyekről további információk: mastercard.hu/mobile.Az Extreme Digital Zrt. fenntartja a jogot az akció korábbi lezárására. Az akcióban a webáruházba regisztrált minden felhasználó részt vehet, de
a kedvezmény az akciós időszakban felhasználónként csak egyetlen alkalommal történő MasterCard Mobile online vásárlás során vehető igénybe." -
csibe1
addikt
Concorde Tab One - már a 8GB-os tárhellyel rendelkező verziót adják.
A hsz-ekben írják,az adatlapon még 4GB szerepel. -
csibe1
addikt
válasz
dugesz77 #23091 üzenetére
Jó teszt,igaz a guggli fordító nincs a helyzet magaslatán.
Finoman szólva is érdekes lett a szöveg.
Nem semmi képe van a kijelzőnek,először le se esett melyik az ipad.Más:
Októbertől a Concorde One 8GB-os háttértárral kapható,változatlan áron:Az ediginél még mindig a 4GB-os verzió van kint az oldalukon.
A Concorde fórumán írták:Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy mikor kerülnek az üzletekbe (konkrétan extreme digital) a 8gb-os belső memóriával ellátott tab One készülékek? És az áruk marad vagy esetleg drágább lesz?
KösziVálasz:
Ezt tőlük kell megkérdezni, mert tőlünk már a raktárukba elvitték a készletet.A 8GB változat a dobozon és a készüléken is jól láthatóan fel van tüntetve!
-
csibe1
addikt
válasz
tjb007 #23070 üzenetére
Köszönöm szépen!
Most már csak egy ilyen kártyával, és Androidos vagy iPhone telefonnal rendelkező emberkét kell vadásznom.A Concorde One véleményeket olvasgattam,ott találtam a Concorde support
által linkelt alkalmazást:
Concorde Táblamagazin: Több mint 60-féle ingyenes újság Concorde táblagépekre. Életmód, baba-mama, egészség, gasztronómia, autó-motor, kütyük, horgászat, kultúra, média, est lapok minden mennyiségben.Piac és Profit: Piac és Profit online - gazdasági magazin, hírek, cégblog, klímablog, konferenciák.
-
csibe1
addikt
válasz
Tussky #23052 üzenetére
Az Onda V711-re rákérdeztem,és ezt írták:
The tablet is rooted?
NO. We can not root the tabletThe hungarian language is avaliable?
Yes.Does the touch screen work the recharging?
YES. -
csibe1
addikt
válasz
laszlohu #22998 üzenetére
aTAB7S 7″ 512MB+8GB,WiFi,800×480,G-Sensor, Webcam,Android 4.0, magyar nyelvű tablet
Egy kicsit jobban összerakottnak tűnik a GhooTabnál.
-
csibe1
addikt
A fene se tudja.Az is lehet.Azért is tettem off-ba,mert kutyautő egy bandának néz ki.
A guggli dobta ki amikor a V811-re kerestem rá,megnéztem,aztán megakadt a szemem az emberke nevén a lap alján.
"minden, ami android csak nálunk található!" Ez nagyon tetszett.
Azt külön furcsálltam,hogy feltüntetik az ügyvédjük nevét.Nem szokványos,szerintem. -
csibe1
addikt
SmarQ Q8 $129.00 +HongKong/Singapore Register Mail $31.00=160$-ból itt van nálad.Az középárfolyamon 35 ezer pénz.
(#22901) Vovi1
Honnan rendelted a SmartQ Q8-asodat?
Amikor fizetsz átváltáskor középárfolyamot néznek?(#22904) Prof
Előbb-utóbb biztos.Valami kis vackot mindig ki kell hagyni,
mert különben mi lenne a fejlesztés. -
csibe1
addikt
válasz
Attici #22894 üzenetére
Értem,ezért is írtam,hogy nem akarlak rábeszélni semmire.
Még nézelődök,mert ha majd veszek akkor nem ártana ha magyar nyelv is lenne gyárilag.Itt is lehet kapni V811-et
. Érdekes nevű ügyvédjük van.
Más:
Valaki leírhatná,hogy mi a helyzet ezzel a belső tárhely dologgal.
Lehet oda is telepíteni 4.0-ás tabletnél,esetleg csak 4.1-től?Mit találtam:
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22868 üzenetére
Azt hiszem kicsit félreértettük egymást.
Nem akarlak meggyőzni arról,hogy ezt vagy azt vedd.
Leírtam,hogy nekem mi jönne be,meg a SmartQ-nál keveselltem a tárhelyet ennyi pénzért,hiába a nagyon jó minőség.
A tárhely dolgot azért említettem,mert pár ICS tabletnél(CC One,Ghoo7000s) említették ezt a dolgot,hogy a bleső szabad tárhely kb 1,5GB amit szintén SD cardnak lát az oprendszer.
Az App2SD alkalmazást javasolták,de nem mindig segít a gondon ahogy olvastam.
A 8"-os Onda V811-et azért néztem,mert azon már talán jobban lehet a fórumot olvasni,és kb egy árban van a hasonló 7"-os IPS kijelzős tabletekkel.
Nekem is olvasásra - netezésre kellene, meg néha egy kis játék.Nem mindig van kedvem bekapcsolni az asztalit,hogy megnézzem a fórumokat,emaileket.
Aztán majd kiderül,hogy melyik lesz.Félig-meddig néztem csak,de nagyon jó film.Csinálhatnának az első három részből is hasonlót.
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22763 üzenetére
"Nem akarok rá nagyon játékokat telepíteni, nem kvarcjátéknak veszem."
Alapból én sem,de azért nem baj ha tudok rá telepíteni pár játékot; meg van elég belső tárhely könyveknek,zenéknek."A telefonon is a kártyára telepítgetem a progikat. Te nem?"
Nem,mivel nincs androidos telefonom.A tabletes topikokat olvasgatva pár helyen írták,hogy elég kevés az a 4GB amiből talán 1,5GB szabad,de ha azt is SD kártyának látja a rendszer akkor az elég vacak megoldás,mert nem enged külső SD kártyára telepíteni.
Ez minden tabletnél így van?Most volt pár órája az Űrgolyhók a tv-ben.
-
csibe1
addikt
Akkor félreértettem a linkelt cikket.Nekem abból az jött le,hogy a TI kivonul a mobil és tabletpiacról,inkább az autóiparra és más egyéb területekre koncentrál a nagyobb haszon valamint a jobb megtérülés miatt.
Attól függ mire használod a tabletet,mert ha telepítesz pár játékot akkor elég hamar elfogyhat az a 4GB.Minek van akkor a belső tároló,dísznek?
Akkor ha már van azon tartanám az e-könyveimet,valamennyi zenét,hogy ne kelljen mindig a kártyával szórakozni,és állandóan kéznél legyenek. -
csibe1
addikt
válasz
Attici #22711 üzenetére
Szép ára van,nekem 159$ lett a vége (HongKong/Singapore Register Mail).
Annyiért már inkább egy Onda V811-et vennék (139,90$),Registered Air Mail-el feladva kijönne 155,40$-ból.
A SmartQ-t már a tabletben lévő processzor várhatóan kisebb támogatottsága,és a kevés tárhely miatt is hanyagolnám.
Esetleg egy Onda V711 +1 év garival az előbbi összegért. -
csibe1
addikt
válasz
Attici #22685 üzenetére
Az Onda azért nem rossz cucc,legalábbis itt a fórumban jó minőségűnek írták,és legalább van normális támogatása.
A Hyundai Rock X igencsak friss még,kellene róla teszt,lehetőleg itthoni.
A SmartQ tabletekre nem hallani panaszt,de az árazásuk kicsit húzós,a SmartQ S7 180$ körüli árába beleférhetett volna a 4GB-osnál nagyobb háttértár is.
A saját honlapjukon látom olcsóbbak a tabletek,de az adatlap nem valami részletes pl. kijelző panel nincs feltüntetve hogy IPS vagy LED vagy akármi. -
csibe1
addikt
Az attól függ milyen tokot veszel vagy készítesz neki.
Az aprón is találsz 27-28-tól Kindle olvasókat.Ezekhez kell lámpa is,mert nincs háttérvilágításuk,de napfényben is tökéletesen olvashatóak.
Ezt a hsz-t olvasd el. -
csibe1
addikt
válasz
zebede #22674 üzenetére
Technikai specifikációk Itt vannak az adatok.
A támogatás miatt én inkább keresnék valami mást helyette. -
csibe1
addikt
válasz
Kh@oSz #22539 üzenetére
Ott már 5000MAh van az akksihoz írva.Nincs is vészes ára (90$) ahhoz képest,hogy kétmagos,bár nem tudom miért nem tettek alá egy nagyobb felbontású kijelzőt,így viszont biztos nem akad.
A tiedéről írsz valamikor egy bemutatót-tesztet?
(#22540) tvamos
A 4 mag annyira nem mozgat meg,nekem elég a kettő is,ha van mellette 1GB RAM,meg legalább 8GB háttértár,és egy normális kijelző.
-
csibe1
addikt
válasz
frisco #22532 üzenetére
Jó tudni,én azt hittem a tablettel van gond.
Annyira meg nem néztem a 4.1-et,hogy milyen újdonságot hoz.Eddig megszoktem,hogy az összes videóban pörgött-forgott a a képernyő ahogy fordítottad a tabletet.(#22531) laszlohu
Az tényleg sovány egy kicsit.
Ez érdekes egy cucc,nem tudom mennyire valós a megadott akksi teljesítménye. -
csibe1
addikt
válasz
frisco #22527 üzenetére
"nem lehetséges, hogy csak az automatikus rotáció opció nem volt bekapcsolva?"
Lehet,mindenesetre elég furcsa volt,azért említettem meg.
Itt is látszik,hogy kézzel fordítja a képet.Akkor előfordulhat,hogy alapból ki van kapcsolva a rotáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest