-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
válasz
csibe1
üzenetére
Sőt ha valaki kicsit jobban bele akad mélyülni a témában (és rendelkezik google fordítóval
) ezt is ajánlom:[link]Ez mondjuk a V711 topikja, de szerintem minden kicsit felkapottabb kínai tablethez van saját fórum. A kedves orosz kollégák már saját romokat is gyártanak, illetve tájékozottabbak az új infokról, mint az átlag tabletfelhasználó user.
Már csak azt nem értem, hol és kik aszalják az én Onda tabletemet? És hogy lehet az, hogy valaki már meg is kapta, nekem meg az utolsó bejegyzés még mindig csak az, hogy elküldték Szingapúrból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Mazda topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ezt is ajánlom:
Dr.NX