-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Jó vagy rossz irányban változott a véleményed?
A cikkben nem istenesíted, de nem is gyalázod, számomra olyan ajánlott kategóriába soroltad, mit inkább az akkori ára degradált némileg.
Mint a az általam linkelt oldal is mutatja, a cikkben általad optimálisnak tartott ár alatt elérhető már a készülék. Megnéztem a videót is róla, és nekem szimpatikus ez a gép.
Erős is, esztétikus is, és nem olcsó gagyi de nem is drága hi-tech.
A videó végén szó is esett arról amit épp kérdezni akartam tőled e készülékről, hogy a frissítéssel miként áll? Vagy forduljak közös barátunkhoz, guglihoz?
Kb. egy hónapja nézelődöm, ismerkedek a tabletekkel. Van egy androidos telóm, azt úgy vettem, hogy azt sem tudtam mi fán terem az android. Ebből a hibámból tanulván keresgéltem, olvasgattam. Most jelenleg ez a favorit nekem. Én nem vagyok egy nagy játék mániás, a zene és film engem kielégít e téren. Ha játszani támad kedvem, olyan puritán játékokkal szoktam játszani, mint a Tetris, Dáma, Mortal Skies, és cső játék, amőba... stb. Ezekhen meg nem kell nagy erőforrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX