-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Jó vagy rossz irányban változott a véleményed?
A cikkben nem istenesíted, de nem is gyalázod, számomra olyan ajánlott kategóriába soroltad, mit inkább az akkori ára degradált némileg.
Mint a az általam linkelt oldal is mutatja, a cikkben általad optimálisnak tartott ár alatt elérhető már a készülék. Megnéztem a videót is róla, és nekem szimpatikus ez a gép.
Erős is, esztétikus is, és nem olcsó gagyi de nem is drága hi-tech.
A videó végén szó is esett arról amit épp kérdezni akartam tőled e készülékről, hogy a frissítéssel miként áll? Vagy forduljak közös barátunkhoz, guglihoz?
Kb. egy hónapja nézelődöm, ismerkedek a tabletekkel. Van egy androidos telóm, azt úgy vettem, hogy azt sem tudtam mi fán terem az android. Ebből a hibámból tanulván keresgéltem, olvasgattam. Most jelenleg ez a favorit nekem. Én nem vagyok egy nagy játék mániás, a zene és film engem kielégít e téren. Ha játszani támad kedvem, olyan puritán játékokkal szoktam játszani, mint a Tetris, Dáma, Mortal Skies, és cső játék, amőba... stb. Ezekhen meg nem kell nagy erőforrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest