Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
Megvan a gép, nagyon minőségi a cucc, kijelző kiváló, egy gagyibb monitor IPS paneljának a szintje, ami persze gyalázza az összes kínai TN panelt, csupán két oldalrol sötétedik egy kicsit, a többi változatlan de nagyon jó.
Iszonyat jól összerakott gép, masszív, tökéletes illesztések, jól működő érintőgombok, szép és jó megfogni.
Szoftverileg sem futottam még problémába, bár ezt még nem vizsgáltam meg nagyon, a legrégebbi 1.0-ás (2.2) van rajta amit asszem már tudok 2.3-ra cserélni, ez meg is lesz ejtve.
Eddig egy problémám van vele, hogy altatáskor kikapcsolja a wifit, illetve felnyitáskor nincs is "unlock", egyszerűen bejön ott, ahol volt.
Amit eddig láttam belőle, azzal nagyon elégedett vagyok, az előző két tab a nyomába se ér (herotab c8 és a másik amire a nevére se emlékszem mert annyi volt) ennek minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest