Hirdetés
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Somatom veterán válasz  #46824192

üzenetére #46824192

üzenetéreSokféle lehetőség van. A gyári megoldás a Multiport adapter, de ez elég szegényes. Nekem egy Unitek D1019A adapterem van. Ezen a Lan kivételével az összes port működik. Valószínűleg a Lan chip nem kompatibilis (ASIX AX88178 chipes kéne). Továbbá a gyári és ez is csak 30 fps -t tud 4K -n (gondolom, HDMI 1.4 miatt). A hang természetesen átmegy HDMI -n. De, sokféle adapter van, akár display portos is. 
 Pendrive -ot kezel USB -n, SD -t az olvasójában, SSD -t, HDD -t még nem próbáltam (NAS -t használok). Egér, bill lehet kékfogas, vezetékes, vagy adapteres. Nemrég megdöglött szegény, öreg egerem, vettem helyette egy Logitech hanyattegeret. Teljesen jól kezeli mindkét kapcsolati módban. Billentyűzetből többfélét használtam, mindegyik működött. Az Apple BT billen remap -pal fel kellett cserélni az Í -t és a 0 -át.
 Képkimenetnél választhatsz a tükrözés és a DeX között. Mindkettőnek van előnye, hátránya. Dióhéjban ennyi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX