-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
<Adamsky> #87562 üzenetére
Ha jól tudom, akkor 10 -esen még PC -s kapcsolat kellett a Wifi ADB aktiválásához. 11 -en már elég a droidon bekapcsolni (egyáltalán nem kell kábelezni, a tabomat sohasem kapcsoltam PC -hez). Az általam használt app az LADB és ITT van hozzá az XDA -s útmutató. Fejlesztőnek kényelmesebb a PC -s kapcsolat, de, ahogy írod, userként, pár utasításhoz egyszerűbb ez a megoldás. Pl. egy átlag tab esetében a freeform multi window mód aktiválásához is ADB kell, ami sztem egy hasznos tab feature. Én még a Samun is azt használom a DeX helyett.
Régen nagy E-Robot fan voltam. Sajnos, Tamás (a fejlesztője) magára hagyta. A Macrodroid logikája közel áll a Robotéhoz. Megvan a Tasker is. Kétségtelenül messze a legnagyobb tudású az összes közül. Különösen amióta Joao átvette. De, nekem idegen a logikája, egyszerűen nem áll rá az agyam. Egyszerű dolgokat meg tudok oldani Taskerben is, de a komplikáltabbaknál (feltételek, változók, stb.) elvérzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Milyen TV-t vegyek?
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest