Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Elmentem kipróbálni az S6 Lite-t üzletben. Ugye, ahogy írtam korábban, nekem főleg a jegyzetelés lenne fontos. Sajnos azt kell mondjam, hogy óriási csalódás az s-pen. Elvileg pedig ez jelenti a csúcsot androidon.
Nem hiszem, hogy megszokással tudnél rajta normálisan jegyzetelni on-the-fly.
Néha beérzékelte a kezemet tollas használat közben. Néha kihagyott a vonalakból.Elmegyek kipróbálni, hogy az ipad 7-8 mit tud, de lehet a technológia még nem érett meg váltásra nálam.
Sajnos élőben azt is realizáltam, hogy nem biztos, hogy nekem elég egy akkora lap. Lehet csak szokatlan, de túl kevés dolog fér el egyben, amitől szerintem nehezebb lehet tanulni/jegyzetelni. De lehet csak az A4-hez szokás az oka, és ez idővel megoldódna.
Keresek olyan helyet, ahol hosszabb elállási jog van és egyszerűek az elállás feltételei (pl személyes visszavitel). De nem fűzök hozzá sok reményt.Valaki hasonlított már össze itt mondjuk apple pencilt s pennel itt? Az internet szerint nagyon kicsi a különbség. (Persze ugyanezen internet szerint az s-pen meg nagyon király)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest