Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Aldorfin #84038 üzenetére
Azt hittem, egyből azzal vetted. Sztem ugyanúgy csájna oldalakról kell rendelni. Banggood, Geekbuying, stb. De, nem biztos, hogy megéri. Sem, mint billentyűzet, sem mint tok nem egy kitalált darab.
A kijelző a billentyűzetre csukódik rá.
Valamelyik Magyar karakter nincs benne gyárilag, EKH -rel kellett belefaragnom.
Állandóan nyavajog, hogy állítsak be a rendszerben billentyűzetet a fizikaihoz. Nem érti meg, hogy az EKH -t akarom használni hozzá. Csak, ugyebár az EKH a rendszerben virtuális billentyűzet, ez zavarja meg a buksiját.
A fedlap nem támasztja jól a tabot, nyeklik-nyaklik az egész miskulancia.
Sosem lehet tudni, hogy mikor kapcsol be a kijelző, ha rá van csukva a billentyűzetre.
Olyan hátul beakasztós tok, amilyet korábban linkeltem, van nekem egy másik tabomhoz. Az sokkal használhatóbb, mint ennek a gyári billentyűzetese. Ha kell a kompaktság, akkor jó a gyári, de én inkább külön billentyűzetet használok (abból már úgyis van itthon pár).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest