-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Aldorfin #84038 üzenetére
Azt hittem, egyből azzal vetted. Sztem ugyanúgy csájna oldalakról kell rendelni. Banggood, Geekbuying, stb. De, nem biztos, hogy megéri. Sem, mint billentyűzet, sem mint tok nem egy kitalált darab.
A kijelző a billentyűzetre csukódik rá.
Valamelyik Magyar karakter nincs benne gyárilag, EKH -rel kellett belefaragnom.
Állandóan nyavajog, hogy állítsak be a rendszerben billentyűzetet a fizikaihoz. Nem érti meg, hogy az EKH -t akarom használni hozzá. Csak, ugyebár az EKH a rendszerben virtuális billentyűzet, ez zavarja meg a buksiját.
A fedlap nem támasztja jól a tabot, nyeklik-nyaklik az egész miskulancia.
Sosem lehet tudni, hogy mikor kapcsol be a kijelző, ha rá van csukva a billentyűzetre.
Olyan hátul beakasztós tok, amilyet korábban linkeltem, van nekem egy másik tabomhoz. Az sokkal használhatóbb, mint ennek a gyári billentyűzetese. Ha kell a kompaktság, akkor jó a gyári, de én inkább külön billentyűzetet használok (abból már úgyis van itthon pár).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Marvel Snap
- Hálózati / IP kamera
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest