- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
coolpet #82446 üzenetére
Én ugyanezt egy Xiaom Mi Pad 4-re cseréltem. Mostanában csak Banggoodon láttam, viszont kupon nélkül 260 usd körül van, ami elég sok. Kuponnal ha 200 körül megvan, az jó. De az elején kicsit mókolós, romot kell cserélni rajta (na jó nem kell, de erősen javasolt)
Itthon nincs sok értelmes 8-as. Esetleg Lenovo M8 de csakis 3 vagy 4 GB rammal. (Banggoodon kapni ezt is, 4 GB-osat)
10" esetén a legolcsóbb értelmes gép a Huawei Mediapad T5, ami akciósan 60 környékén már megvehető két év hazai garival.
Ugyanakkor a játék kicsit bővebben kifejtendő, mert nem mindegy hogy passziánsz, vagy full 3D akciójáték. Nem mindegy, erős grafikás játékokhoz nem elég általános hardver, ott már 100 fölött kellene költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest