- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Üdv!
Tudom, hogy nagyon sokan vásárlási tanácsokért jönnek ide ezért engedjétek meg, hogy bő másfél óra fórumolvasás után én is csatlakozzak
Tehát olyan 30e Ft magasságáig szeretnék kislányomnak vásárolni egy tabletet. Sajnos a húgomtól kapott, általa is több éve használaton kívüli tab kb. semmire nem használható, mondjuk új korában is egy nagyon gyenge eresztés volt. A gyerek beleélte magát és szeretnénk valamilyen módon kárpótolni. Nem baj ha kínai, sőt
csak megbízható legyen. Értem ez alatt, hogy azt tudja ami a leírásában szerepel. A tesóm pl. vásárolt egy ilyen csodát és az hagyján, hogy küllemében köszönő viszonyban nincs a képen látottakkal de elmondása szerint sem játék sem pedig film nem nagyon fut rajta, amire a hardver specifikációt tekintve szerintem kb. egy magyarázat lehet, az, hogy a valóságban nem azt a hardvert tartalmazza amivel hirdetve van. Kár, pedig ilyet akár holnapra is tudnék 25e Ft-ért újonnan de nem akarom az ablakon kidobni a pénzem.
A Teclast-be többször is belefutottam mint ajánlott márka a hozzászólások olvasgatása közben de a vevői értékelések között így is olvastam negatív visszajelzéseket. Ebből a márkából kb. ez férne bele a költségvetésbe.Mit tudtok ajánlani ennyi pénzért?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest