- OLED TV topic
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Hibajavításokra fókuszál az új Arc meghajtó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
én nem mondtam, hogy hulladék.
SŐT.
csak azt , hogy ne várj Samsung minőséget 180 dollárért, de gondolom nem is vársz.
Nekem egy Dropad A8-am van, februárban lett, azóta már annyi pénzért jobbakat is lehet venni, pl. a Dropad A8x-et. (+GPS, + bluetuti)
Én a 7" mellett tettem le a voksot, mert azt könnyedén zsebrevágom, a 10" már nagylenne, akkora zsebem nincsMondjuk az A8-ban is Samsung cuccok vannak az alaplapon ha szétszeded, tehát még azt sem mondanám, hogy gagyiból van összerakva.
NEKEM, ARRA A CÉLRA, AMIRE HASZNÁLOM, TÖKÉLETESEN MEGFELEL.Tehát téged sem beszéllek le róla, a Zenithink pl. egy jónaktűnő választás , amennyiben:
-tényleg kapacitív,
-tényleg 8 gigás belsővel jön,
-tényleg multituochos
-felbontása érdekes
-tényleg tud USB Host/OTG funkciot
- megkapod 200 dodóért vám nélkül (sajna most kicsit drága a dollár, én még 180-as árszinten vettem a dropadot 180-ért , vám nélkül, azóta megvagyok vele teljesen elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest