Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissj83
tag
Sziasztok!
Egy másik topicban mér megkérdeztem de bemásolom ide is.
Régi jó Lg G Tab 10.1-em megadta magát. Egyszer lefagyott használat közben(Csak netezett a feleségem, nem volt használva semmi erőforrásigényes dologra) és nem is éledt fel azóta.
Semmilyen nyomógomb-kombinációra nem reagál.
Szét is szedtem a gépet, az aksit kihúztam pár percre és vissza, de a helyzet változatlan. Egyszer felvillant az LG betöltőképernyő 1 percre de annál többet nem csinál.
Kérdésem:
Lehet, vagy érdemes javíttatni?
Ha nem akkor érdekel valakit alkatrésznek? Akkumulátor és kijelző elvileg jó(ha nem sértettem meg véletlenül szétszedéskor).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest