- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Üdv.
Van egy archos tab a családban. Tele van szeméttel - és gondolom vírussal is, online filmek és hasonlók - ezért szerettem volna egy resetet nyomni neki agyban. Ahog yillik wipe datával indítottam, ami elvileg ugye mindent visszaállít origba. Hát itt nem tette, minden olyan volt azt követően is, mint wipe data előtt. Ilyet én még nem láttam. Alapesetben minden alkalmazás leállásáról értesít a tab, és mire végignyomtam az összes okot, szerettem volna a beállításokba bemenni, hogy onnan is nyomjak egy gyári visszaállítást, de az is megomlik. Hw resettel sikerült azt eléárnem, hogy villámgyorsan belépek a beállításokba és onnan nyomok egy visszaállítást, na most az egyszer sikerült is, újraindult a tab, de semmi változás. Se a szoftveres, beállításokból, se a wipe menüből. Ilyen van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest