Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
köszi, pont ezt találtam én is közben, akartam kérdezni, h jó lehet-e, ezek szerint igen...
egyébként még a Knox sem megy a mostani ROM-al, nem kompatibilis....
a gyári rom-ot simán vissza lehet downgradelni, nem gond, hogy a mostani 6.0.1? vagy vigyem olyanhoz, aki már csinált ilyet...? nagy a kockázta, hogy nem sikerül?Amúgy tényleg átkúrt vele egy Répássy Máté nevű jászárokszállási srác, a jófogásról. Azt hazudta, hogy a ceruza nem jó, a kijelző igen. Viszont amikor megkaptam és kipróbáltam, kiderült, h pont fordítva van. Akkor kellett volna visszaküldeni, de mivel autóba vettem GPS-nek, úgy voltam, hogy nem igazán számít a ceruza. Gondoltam 18 ezret még így is megért. Kipróbáltam, és a térkép is ment, sajnos megtévesztzett, hogy a wifi alapján pozicionált.
A gond az, hogy közben elment több mint egy hónap, nem foglalkoztam vele, nem volt akut a probléma, csak aztán tettem be a kocsiba, és ott szembesültem vele, hogy a gps bizony nem működik.
Úgyhogy ennyi idő után elment az egy hét próbagari, átvert a köcsög, de az én hibám, hogy nem voltam alaposabb.
Úgyhogy most próbálok kihozni belőle valamit. (a wifi, bt, kamera, mennek, végülis ezek valamennyit csökkentenek a káron), de ha sikerülne eredeti gyári állapotra visszaalakítani, akkor praktikus kütyü lenne. Az android 6-al amúgy is meggyűlt már a bajom, a legtöbb app, amit használok nem fut rajta korrektül.
Ha mégsem sikerül, mit ajánlotok, ami olcsó, 8", van fizikai gomb rajta (home) és viszonylag korrekt hangminőség van benne (mint pl. pl. a Note 8.0 Wolfson WM1811AE DAC).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A gond az, hogy közben elment több mint egy hónap, nem foglalkoztam vele, nem volt akut a probléma, csak aztán tettem be a kocsiba, és ott szembesültem vele, hogy a gps bizony nem működik.
Dr.NX