-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
coff1975
csendes tag
Sziasztok,
tabletek között vacillálunk, illetve csak én. Először tanulásra, jegyzetek olvasására lenne- útközben is, ez a fő ok, mert erre az e-olvasóm nem alkalmas. Ez egy év, biztosan jegyzetelnék is, a szakdolgozatot nem gondolom, hogy ezen írnám :-D
Én a fejembe vettem, hogy elég a 8', férjem szerint legyen 10'.
Szerintem elég a wifis, legfeljebb, ha égetően szükséges megosztos a telefonról. Szerintem lehet, hogy jobb lenne sim-es, és vennék bele a telefonomhoz tartozó másik kártyát.
8-asból ajánljátok a Len tab3 a8-at, én sem találtam jobbat.
10-eknél megakadtam. Párom a len tab2 a10-30-at nézte, túl sok dolgot nem találtam magyarul, tegnap még a szemembe ötlött, hogy valakinek az asus z300m-et írtátok, ebből a wifisre néztem rá.
De ebben a méretben elakadtam. 60-ig melyeket ajánljátok?
S ha a tab kikerül a lakásból, utcai használatra, akkor méretben melyik az előnyösebb?
Egy törött 10-est fogdodok napok óta, persze klassz, hogy nagyobb, de az 500+grammal nehéz.Ja, ha már lerakom a kezemből, biztos lesz itthon olyan személy, aki felkapja játékra, YouTube - ra.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest