- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
coff1975
csendes tag
válasz
cidalain #73370 üzenetére
Köszi, a huewei-jel kapcsolatosan: szeretem ezt a márkát, telefonban is bizonyított, nekem is ilyen van. De a 10-ben irtó kicsinek tűnik az aksi.
A 8'-sal kapcsolatban : inkább ez a hua mint a len tab3? (nagyobb a hua akku)
Árérzékeny vagyok, vennék én drágábban is, ha tehetném. De amit veszek, valamennyire legyen jó /megalapozott. -
coff1975
csendes tag
Sziasztok,
tabletek között vacillálunk, illetve csak én. Először tanulásra, jegyzetek olvasására lenne- útközben is, ez a fő ok, mert erre az e-olvasóm nem alkalmas. Ez egy év, biztosan jegyzetelnék is, a szakdolgozatot nem gondolom, hogy ezen írnám :-D
Én a fejembe vettem, hogy elég a 8', férjem szerint legyen 10'.
Szerintem elég a wifis, legfeljebb, ha égetően szükséges megosztos a telefonról. Szerintem lehet, hogy jobb lenne sim-es, és vennék bele a telefonomhoz tartozó másik kártyát.
8-asból ajánljátok a Len tab3 a8-at, én sem találtam jobbat.
10-eknél megakadtam. Párom a len tab2 a10-30-at nézte, túl sok dolgot nem találtam magyarul, tegnap még a szemembe ötlött, hogy valakinek az asus z300m-et írtátok, ebből a wifisre néztem rá.
De ebben a méretben elakadtam. 60-ig melyeket ajánljátok?
S ha a tab kikerül a lakásból, utcai használatra, akkor méretben melyik az előnyösebb?
Egy törött 10-est fogdodok napok óta, persze klassz, hogy nagyobb, de az 500+grammal nehéz.Ja, ha már lerakom a kezemből, biztos lesz itthon olyan személy, aki felkapja játékra, YouTube - ra.
Köszönöm a segítséget! -
coff1975
csendes tag
Sziasztok, Lenovo TAB A10-70 (59-409037) van, sim kártyával, használtuk is már 3G-n 3 hete egy héten keresztül, azóta itthon wifivel. semmi gond nem volt vele. giga-megab. még van rajta, tartozás nincs rajta, mégsem indul most a net. kikapcsolás, újraindítás megvolt. A távolból próbálok segíteni a gyerekeknek. Van ötletetek? Köszi
-
coff1975
csendes tag
sziasztok, közelebb kerültünk a vásárláshoz, de igazából egy hétig azon tanakodtunk, hogy ne vegyünk-e 10"-osat?
1. Érdemes-e?, hiszen itt, olvasgatva a fórumot a legtöbben a 8-asat veszik (12 évesnek, net, játék stb.)
Ezen vacillálok még mindig, ebben az esetben Lenovo lenne, de sajnálom érte az összeget (tokkal-vonóval, hozzátartozókkal). Nem volt még tabletünk, így nem ismerem a max. életkorukat, hogy érdemesebb-e drágább nagyot venni. (a gyerek rá van indulva a kütyüre, mindegy neki a méret)2. A 8-asoknál Alcor és lenovo van versenyben, itt lett még ajánlva a Wayteq, amit mi nem annyira kedvelünk személyes okokból, de éppen ez az utolsó 3, preferálva a lenovo, de hallgatnék a jobb tanácsra:
Alcor Access O819M 16GB + 3G tablet
WayteQ xTAB-8X Quad GPS + 3G tablet
Lenovo TAB A8 (59-407773) 16GB Wifi+3G tablet3. én 3G-set szeretnék, ha már veszünk, de tényleg ezek az olcsóbb kategóriák is használhatók-e normálisan? (Természetesen nem egy nexus/ipad hasításra gondolok..)
köszi, s aztán rendelek, és nem kérdezek....
-
coff1975
csendes tag
Sziasztok, üdv!
Kisebb segítséget szeretnék kérni vásárlás kapcsán.
A tablet 12 éves fiúnak lenne elsősorban, főleg játékra, zenére, YT-videókra. De- szeretnénk 3G-st, mert olykor hasznát vennénk családilag is, ha ritkán elutazunk.Sok órát töltöttem a keresgetéssel, bevallom őszintén az alacsonyabb kategóriások között keresgéltem csak, sőt még azt sem tudtam eldönteni, hogy 8-as vagy 10"-os legyen. Melyik a jobb az elsődleges célra?
Végül most két kisebb maradt (de nem zártam még ki a 10-eset sem), de a sok értékek hasonlósága miatt megállt a tudományom. Valószínűleg samsungot vagy hasonló nevet vásárolnék, ha látnám értelmét vagy lenne most annyi kp-m, a prestigio márkát egyáltalán nem ismerem, lenovo notebook van itthon.
1. Prestigio MultiPad 4 Quantum 8 3G PMT5487_3G_D
2. Lenovo IdeaTab A8-50 A5500 16GB 59-407773Köszi a segítséget és az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest