Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Én is vaciláltam többek között a lenovo és az asus között is. A lenovo ha jól emlékszem 4.4-el jött gyárilag, de később megkapta az 5-ös droidot frissítésként. Nekem az általános tapasztalatom az, hogy az 5-ös droid nem túl kiforrott, de az upgradelt verzók aztán főleg nem. Az N5-el, lenovo a7-10-el is szívtam az 5-ös droiddal, a 4.4 és a 6.0 sokkal stabilabb, gyorsabb. Custom ROM megint megosztó kérdés, én az N5-re vagy egy tucat oprendszert húztam már rá, egyik sem volt olyan stabil mint a gyári stock firmware. Ha van kedved mókolni vele, akkor hajrá, de ha én a lenovo mellett döntenék, inkább gyári 4.4-el használnám, az tuti. A Z300M gyárilag 6.0-al jön.
Ha 4G kell, akkor egyértelműen lenovo, a Z300M nem tudja. A felbontás nyilván szebb a lenovon, viszont mondhatni mindkét készülékben ugyan az a chipset van, csak a lenovoén húztak 200mhz-et
Én az időtállóság nevében, az asusra tettem le a voksom, a hardver biztosan könnyebben megbirkózik a sima HD felbontással. Ennek ellenére szerintem a lenovoval sem lősz mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest