Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Cool Face #6766 üzenetére
Usaban vagyok, nincs egy szall se. Elvileg oktober vegeig meg gyartanak egyet. Most kb. annyi zajik az ugyben, hogy akik augusztus 2x napon rendeltek meg valahol, ok meg biztosan kapnak oktober vegeig valamikor. Semmi mas nem biztos. A Hp nyilatkozta, hogy gyartanak meg parat a negyedevben. Meg emailben megigertek, hogy ertesitenek, ha van valami fejlemeny. De szerintem mar tuti nem lesz TP-m, barmennyire is szeretnem. Nagy neha fel-felbukkan 1-1 adag aruhazban, de 3 perc alatt elfogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest