Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
Kérlek segítsetek! Egyik ismerősöm vodafonenál flottás és olcsóbban kedvező havidíjjal szeretne tabletet venni.
Huawei MediaPad M2 8" ami megtetszett neki és mivel én jobban benne vagyok ezekbe az elektronikai dolgokba érdekelné mit gondolok róla.
Annyira nem vagyok otthon a tabletekbe, de elég korrektnek, kiegyensúlyozottnak tűnik a szerkezet.
Tesztek meg videók alapján, jónak tűnik az üzemideje, a hangzása, a kijelzője és az összeszereltsége. Úgy gondolom filmezni, böngészni, zenét hallgatni, meg közösségi oldalakon ellenni, youtubeozni stb szerintem kiváló.
Talán néha be be röccen a rendszer meg a böngészés, de alapjában azért elég gyorsnak találom. Az igp lehetne jobb, de gondolom csak a legdurvább grafikájú játékok nem mennek rajta tökéletesen. Illetve még a kamerák tűnnek közepesnek. Azonban szerintem a komoly játékok meg a fényképezés annyira nem fontos szempont.Mi a véleményetek vegye ezt vagy válaszon másikat a jelenleg a kínálatban lévő 9 készülékből. Szerintem ez egész jó, meg ár érték arányra is elfogadhatónak találom. Mit gondoltok megéri megvennie ha tablet kell neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest