- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
johnny82 #65923 üzenetére
a billes tok szerintem gépelésre nem olyan alkalmas, kivéve, ha asztal mellett dolgozol, gépelsz (mert ugye nem áll meg magától a tab, egy kis kitámasztó fityula tartja az egészet, és nincs tapipad)
Sok gépelésre szerintem valami mágneses dokkolós bill a jó megoldás, de embere válogatja.
Win vonalon szerintem ilyen az Acer Switch, vagy egyes Asus, és Lenovo termékek. Esetleg külföldről jó opció lesz hamarosan a Chuwi hi10 mágneses billentyűvel. További Wines tippekért itt a Win tablet topic(#65919) Exian
nem kattintottam a linkekre: általános beszerzési tippet mondtam. A Teclast x98 plusnak van dual OS változata, feltételeztem hogy ilyet venne a jóember, hisz androidos topicban volnánk... -
cidalain
veterán
válasz
johnny82 #65899 üzenetére
Mindenkeppen androidban gondolkozol?
Fokent excel es word = ezt a legjobban office-szal es win alatt tudnad hasznalni.
Asus T100H (win), bar egy kicsit tobb.Esetleg ennyiert mar korrekt android+win dual bott kinai csodak vannak.
De ehhez kulfoldi beszerzes kell. Garanciaztatas problema.
(Bar hasznaltpiac eseten itthonrol is lehet ilyesmit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest