- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Notebook hibák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Ma érkezett meg a CUBE TALK9X u65gt tabletem és gondoltam az első benyomást leírom nektek.
Még csak kb 1 órája nyomkodom. Pandától rendeltem happy hourban Júni 8.án. Amint jött az sms hogy vámolják rögtön aznap elküldtem nekik a kért dolgokat szóval elvileg a legrövidebb érkezési idő ennyi volt.
Sértetlenül megérkezett a tablet. Kijelző érzékenységéről olvastam máshol, hogy valamelyik csak erős nyomásra érzékeli a nyomkodást, de ennél semmi ilyen jelét nem láttam. Ugyanúgy érzékeli mint a másik tabom vagy telóm. Most este kapcsoltam be így a fényerőről korai nyilatkozni, de minimum fényerőn sem zavaró a szememnek, ami nem jellemző nálam, mert én a fényes kijelzőt szeretem, amikor vakít. Holnap napsütésben kíváncsi leszek mennyire leszek elégedett vele, de egyelőre jónak tűnik.
Rootolva nincs a tab, de majd keresek hozzá. Ami meglepett hogy szedett le rendszerfrissítést valami wifivel kapcsolatost. Eddig egy kínai kütyüm sem töltött le autómatikusan semmilyen frissítést, szóval pozitív ez nekem(újraindította a tabot és szépen megcsinálta. magyar nyelvet kicsit töri a frissító program de rájöttem mit akart).
A rendszert picit döcögösnek érzem. Nem az a pöccre mennek a menükben a váltások ahogy mondjuk az új telómnál. Mondjuk gyengébb is ez a tab meg nagyobb a felbontása is. Ettől még jobban örültem volna ha a menükben mászkálás picit folyamatosabb és nem érzek röccenést rajta. Persze nem azt mondom hogy tragikusan lassú csak érződik picit. Böngészni pár percet próbáltam vele de annak a sebességével nem volt gondom. A kedvenc játékom rendesen megy rajta.
Legújabb antutu "csak" 28599 pontot hoz szóval amivel marketingelik 40000+ os pontszám az nem tűnik valósnak. hacsaknem persze valami régi verzióra értik ahol nagyon máshogy pontoztak még. Meglátjuk hogy elég lesz e a többi használt játékhoz amit szeretek.Egyelőre ennyi aztán ha van igény írok még róla. Sim kártya még nincs benne de valszeg egy digis mobilnetet rakok bele hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest