- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ezeket ne: link1, link2, mert ezek egyértelműen iPad méretűek. A 10"-os tablet belefér ugyan de az átlátszó rész kisebb mint a screen size!
(természetesen kisebb tabnál jó lehet, de az meg el fog csúszkálni)Ilyesmivel szemezek én most, de még nem rendeltem meg, itt látszik hogy nagyobb az átlátszó rész, mint a screen size. De ez meg mocskos drága...
Tudom hogy droidosat keresel, csak az árszint miatt írtam le hogy mennyi egy olyasmi felépítés mint ami neked kéne. Ez pl 210 rugó. Ez beszerkózható itthon is, nyilván kicsit többért. Winmate M700 is elérhető Androiddal itthon, de az sem lesz olcsóbb. Ezek 100%-ban teljesítenék az igényeidet.
De ha van rá lehetőséged körülnézhetsz külföldi oldalakon (ebay, amazon, neadjisten kínai shopokban), hátha van olcsóbban vagy kicsit kevésbé masszív cucc. Neked a "Rugged Tablet" a kulcsszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX